Gigi Hadid este mandra de burtica sa de gravida

Gigi Hadid este mandra de burtica sa de gravida

Gigi Hadid este mandra de burtica sa de gravida

Gigi Hadid a marturisit ca a vrut de foarte multe ori sa le spuna persoanelor dragi ca este insarcinata. Acesta a dezvaluit mai mult abia dupa ce a anuntat public ca asteapta un copil.

   Ce a mai declarat Gigi Hadid despre sarcina sa

Gigi Hadid a postat pe contul ei de Instagram un live in care le arata fanilor cu mandrie burtica ei de gravida. Modelul in varsta de 25 de ani a mentionat cum a incercat sa se documenteze cat mai mult pe perioada sarcinii.

„Am făcut o mulțime de fotografii burticii și le-am trimis prietenilor, familiei. Este emoționant deoarece încerc să documentez totul foarte bine, mai multe persoane mi-au spus să mă asigur că nu ratez nimic” a spus Gigi.

Acceseaza https://blogevent.ro/category/stiri/ pentru mai multe informatii despre sarcina modelului si despre cum a facut aceasta publica stirea.

„Există mai multe motive pentru care am simțit că nu aș vrea să împărtășesc asta cu altcineva în afară de familie și prieteni. O mulțime de oameni și-au pierdut viața din cauza coronavirusului la începutul pandemiei, dar și acum. Apoi a apărut mișcarea Black Lives Matter și am crezut că prezența noastră pe rețelele de socializare trebuie să fie îndreptată în direcția asta. Nu am vrut să mă grăbesc”,  a mai declarat Gigi.

Gigi Haidid a petrecut perioada de izolare alaturi de partenerul ei Zayn Malik intr-o ferma din Pennsylvania.

Gigi s-a aratat recent deranjata de insinuarile publicate intr-un articol din British Vogue despre cum a reusit sa ascunda sarcina atata timp de presa.

„Ascund… Am spus că într-o salopetă largă, imaginea din față și cea din profil sunt două povești total diferite, nu că am făcut-o intenționat sau că încerc să ascund ceva. Aș fi mândră și fericită să împărtășesc mai multe detalii personale, dar o voi face atunci când voi simți că este momentul potrivit, mulțumesc. Momentan sunt mândră să experimentez și să împărtășesc această perioadă cu familia mea și cu cei dragi”, a scris la final Gigi.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *