Relocare locală și internaționala cu animale de companie

01

Pisicile si câinii, la fel ca majoritatea animalelor de companie, urăsc mutarea: forfota, vizitele suplimentare la veterinar, aspectul de panicat pe fața ta 24/7 timp de săptămânile premergătoare mutării. Ei știu că orice s-ar întâmpla, nu va fi bine pentru ei.

Și au dreptate, într-un fel. În timp ce noua ta casă poate avea câteva avantaje prietenoase cu pisicile și cățeii, cum ar fi mai mult spațiu pentru a hoinări, să ajungi acolo nu va fi distractiv pentru animalul tău, mai ales dacă transporți prin țara cu o dubă de transport marfă. Acest tip de călătorie pe distanțe lungi este greu atât pentru tine, cât și pentru animalul tău de companie, dar există câteva trucuri pentru a te deplasa mai simplu în țară cu ei

Care este cel mai bun mod de a vă deplasa pe distanțe lungi cu pisicile si cățeii?

02

1. Puneți animalele de companie în mașina proprie și conduceți-le singur, nu apelați la o firmă de transport marfă.

Avantaje: Prezența ta va oferi animalelor tale un plus de confort în timpul mutării și poți asigura siguranța lor, deoarece nimeni nu-ți iubește animalul la fel de mult ca tine!

Dezavantaje: În funcție de cât de departe vă deplasați, acest lucru poate implica mult timp și efort. Dacă nu ați învățat niciodată cum să vă deplasați în țară cu pisicile sau căței, poate fi stresant pentru dvs. și animalele dvs. de companie. Dar nu vă faceți griji. Avem o mulțime de sfaturi mai jos pentru a vă ajuta să vă conduceți pisica sau cățelul la noua dvs. casă dacă alegeți această opțiune!

03

2. Rezervă un zbor și zboară cu animalele tale.

Avantaje: Un zbor este mult mai rapid decât o călătorie cu mașina, așa că o poți termina destul de repede! În plus, dacă zbori cu pisica în cabină de exemplu, poți să fii în continuare lângă animalul tău de companie și să-i oferi confort. Este bine să vă interesați, când faceți transport animale sau transport mobila in tara de preț pe km (kilometru).

Dezavantaje: În multe privințe, zborul poate fi mai stresant pentru pisici sau căței. Sunt mai mulți oameni în jur, avionul în sine poate fi zgomotos, iar schimbările de presiune pot fi incomode pentru urechile pisicilor si ale câinilor, de asemenea trebuie să ținem cont de faptul că zborul in cabină este permis doar până într-o anumită greutate a animalului tău de companie

3. Angajați un serviciu de transport internațional pentru animale de companie pentru a vă conduce pisicile și căței la destinație.

Avantaje: Cu pisicile tale în siguranță în mâinile unor profesioniști de încredere și capabili, poți respira ușor știind că acesta nu este primul lor serviciu de transport in București sau internațional! În plus, cu altcineva care se ocupă de transportul animalelor de companie pentru tine, te poți concentra pe lista lungă de lucruri de făcut pentru mutarea ta.

Dezavantaje: Deoarece nu vei fi acolo cu pisicile sau căței tăi, această opțiune poate fi stresantă pentru ele, mai ales dacă au anxietate de separare.

Cum îmi pregătesc animalul de companie pentru o mutare locală?

În primul rând, asigură-te că pisica sau câinele  este sănătos. Factorii de stres în călătorie sunt duri pentru oricine, dar animalele de companie urăsc în special schimbarea. Așadar, asigurați-vă că vă duceți animalul de companie la veterinar pentru a obține o stare de sănătate bună înainte de a vă muta. În al doilea rând, asigurați-vă că aveți o firmă de relocări în București și străinătate sigură pentru animale de companie, unde pisica dvs. de exemplu se simte confortabil.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *