Cadouri pe care i le poți oferi unui bărbat de succes

piqsels.com-id-silts

Cadourile pentru bărbați pot fi o adevărată provocare, mai ales dacă timpul este scurt, iar sărbătoritul pare să aibă tot ceea ce își dorește. În situațiile asemănătoare acesteia, încearcă să îi oferi cadouri simbolice sau întocmai pe gustul său!

Astfel, iată o listă cu idei de cadouri pe care i le poți oferi unui bărbat de succes și care îl vor impresiona sincer pe acesta!

Parfum de calitate

Pentru bărbații de succes din viața ta vei putea găsi o gamă variată de parfumuri bărbătești, ideale pentru orice ocazie, nevoie și preferințe. Parfumul este un accesoriu care îl va însoți pe sărbătorit în cele mai impresionante reușite ale sale, fie de la locul de muncă, pe plan educațional sau personal.

Optează pentru un parfum puternic și persistent, cu arome lemnoase precum Black Orchid de la Tom Ford, Dylan Blue de la Versace sau Stronger With You Absolutely de la Armani, cu note misterioase, de ambră precum L’Envol de la Cartier sau L’homme Prada Intense de la Prada sau chiar cu miresme înduioșătoare, florale și dulci precum Fahrenheit de la Dior sau Invictus de la Paco Rabanne.

Accesorii și bijuterii

Asemeni doamnelor și domnișoarelor, bărbații poartă la numeroase ocazii accesorii și bijuterii, în special bărbații de succes care participă la foarte multe evenimente și întâlniri formale. Astfel, iată doar câteva idei din care te poți inspira:

  • Bijuterii – mulți domni aleg să poarte un lanț subțire de aur sau chiar un inel minimalist, însă de calitate.
  • Butonii pentru cămașă – sofisticați și foarte îndrăgiți de bărbații de succes, butonii sunt ideali de oferit pentru orice ocazie: zi de naștere, sărbătoare religioasă sau petrecere de premiere.
  • Portofel sau portcard din piele – elegant, dichisit și impunător, portofelul din piele de calitate îi va fi alături perioade lungi de timp. Asigură-te că investești într-un portofel întocmai pe gustul său.
  • Ceasul de mână – este într-adevăr un cadou clasic cu care nu vei putea da greș. În funcție de preferințele sărbătoritului alege dintre un ceas analog, digital sau chiar smart.
  • Cravată – cravatele sunt, de asemenea, idei de cadouri perfecte pentru orice eveniment. Dacă sărbătoritul are simțul umorului, atunci poți chiar alege dintre o cravată haioasă sau una formală, într-o singură culoare sau cu model calm.

Decorațiuni și accesorii de birou

Dacă sărbătoritul obișnuiește să petreacă mult timp în biroul său, fie acesta de la locul de muncă sau de acasă, atunci un cadou ideal pentru el ar fi decorațiunile și accesoriile utile pentru birou, pentru el, dar și pentru musafirii săi. Astfel, poți opta dintre următoarele daruri:

  • Suport pentru pixuri – decorațiunile cu suport pentru pixuri sunt elegante și practice deopotrivă, acestea vor arăta incredibil pe biroul sărbătoritului. Alege modelele care crezi că i se potrivesc cel mai mult, precum suportul de pix cu leu, vultur, motocicletă, sabie, sau minimalist.
  • Ceas de birou – fie că alegi un ceas analog sau unul digital, optează pentru un model aparte care să reflecte personalitatea sărbătoritului, dar și atmosfera și stilul biroului.
  • Machete – foarte mulți bărbați au o machetă cu mașina favorită, cu avioane, nave, motociclete, dar și alte autoturisme sau obiecte amplasate pe birou sau în camera în care lucrează. Dacă este pasionat de astfel de machete, atunci tocmai ai găsit cadoul perfect!
  • Minibar – în cazul în care biroul sărbătoritului este conceput într-un stil clasic, vintage, impunător și dichisit, atunci cu siguranță va aprecia un minibar în formă de glob pământesc. Este un dar perfect atât pentru el, dar și pentru musafirii acestuia.
  • Rame foto cu decorațiuni – dacă sărbătoritului tău îi face plăcere să țină aproape persoanele dragi lui, atunci va aprecia pe deplin o ramă foto dichisită, alături de o poză cu familia, prietenii sau animalul de companie.

Bărbații de succes își pot cumpăra în orice moment tot ceea ce își doresc, însă de multe ori chiar nu o fac deoarece sunt prinși în alte treburi. De aceea există o gamă extinsă de daruri utile și plăcute pe care le poți oferi, iar sărbătoritul să aprecieze pe deplin gestul și cadoul!

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *