Gigi Hadid vorbeste despre cariera ei de model

Gigi Hadid vorbeste despre cariera ei de model

Gigi Hadid vorbeste despre cariera ei de modelGigi Hadid este in prezent un model de succes dar asta nu inseamna ca nu a trecut prin momente grele ca sa poata ajunge acum o femeie puternica.

   Iata ce a dezvaluit Gigi Hadid

Gigi Hadid a acordat un interviu pentru i-D Magazine unde a dezvaluit care a fost primul designer care a chemat-o sa participe in cadrul unei prezentari de moda „Jean Paul Gaultier a fost primul designer care m-a lăsat să defilez la o prezentare în Paris. La momentul acela nu îmi începusem cariera, abia terminasem liceul, încă aveam corpul unei voleibaliste”, a declarat Gigi.

„Îmi iubeam corpul, știu cât de greu a fost să am mușchii aceia, să am forme, uneori îmi este dor să fiu așa. Atunci, oamenii erau răi cu mine și îmi spuneau că nu am un corp de model”, a mai spus aceasta.

Gigi Hadid a defilat in cadrul unei prezentari a celebrului designer Jean Paul, lucru care a ajutat-o foarte mult in cariera ei „Să mă îmbrace Jean Paul într-o ținută care nu îmi acoperea corpul.. adică, încă mai erau atunci stiliști sau designeri pentru care defilam, dar mă îmbrăcau în haine care mă acopereau. A însemnat extrem de mult pentru mine să mă facă să simt că el își dorește să strălucesc în felul acela. Știu că el a făcut asta pentru mai multe persoane.”

„Am fost extrem de onorată să fiu întrebată dacă pot defila pentru el deoarece nu lucrează doar cu persoane cu care a mai colaborat. Cred că asta spune extrem de multe despre cum e el ca designer și ca om. Îi pasă foarte mult de persoana care îi poartă hainele și încearcă să o scoată în evidență”, a mai transmis Gigi.

Cu toate astea, modelul are planuri mari de viitor  „Într-o zi voi avea o familie și nu știu dacă voi mai fi model. Îmi place partea creativă a modei. Oamenii cu care lucrez mă fac fericită, sunt foarte norocoasă să îi am alături. Dar cine știe? Poate voi începe să gătesc!” a transmis aceasta.

Gigi a mai spus ca incearca sa mentina un echilibru intre viata personala si cea profesionala „Ceea ce mă face fericită este să creez pentru oameni, dar și alături de ei. Acele momente speciale în care ești la muncă și te gândești: ‘Wow, acesta e motivul pentru care fac asta.’ Cred că este același sentiment pe care îl am și atunci când sunt cu prietenii mei sau pictez. Este extrem de distractiv și încerc să am parte de astfel de momente în viața mea tot timpul.”

Gigi Hadid este un model in varsta de 24 de ani. Aceasta mai are doi frati mai mici. Bella este sora mijlocie a lui Gigi si Anwar fratele cel mic. Aceasta mai are doua surori vitrege mai mici, Marielle si Alana din partea tatalui sau natural si inca cinci surori vitrege din partea tatalui sau vitreg. Dupa ce parintii ei au divortat, mama lui Gigi s-a casatorit cu producatorul muzical David Foster, cu care este si in prezent.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *