Hailey Bieber a vorbit despre rolul ei in despartirea lui Justin de Selena Gomez

Hailey Bieber a vorbit despre rolul ei in despartirea lui Justin de Selena Gomez

Hailey Bieber a raspuns cu sinceritate  intrebarilor cu privire la  relatia ei cu Justin Bieber, care a venit fix in urma despartirii lui de Selena Gomez, mai exact in anul 2018.

Tanara in varsta de 25 de ani a sarbatorit 4 ani de casatorie cu Justin Bieber.

Cand si-au inceput cei doi relatia?

Inainte de a se casatori cu Justin Bieber in luna septembrie a anului 2018, acesta a avut o relatie cu Selena Gomez timp de aproape 8 ani pana cand cei doi s-au despartit tot in anul 2018.

„Când el (Justin Bieber) și cu mine am început să plănuim să ieșim sau orice de genul acesta, el nu a fost niciodată într-o relație.

Nu aș face-o niciodată, nu îmi stă în caracter să mă bag în relația altcuiva. Am fost crescută mai bine de atât. Nu sunt intreresată să fac asta și nu am fost niciodată.”, a spus Hailey.

Hailey a spus ca relatia cu Justin a inceput cand amandoi erau singuri. Acestia au inceput sa se intalneasca la finalul anului 2014 si s-au despartit un an mai tarziu.

„Nu am fost niciodată cu el când a fost într-o relație cu cineva” a adaugat Hailey.

„Înțeleg cum arată din exterior toată această situație, ca noi să ieșim împreună și să ne logodim imediat după ce el s-a întâlnit cu fosta. Dar, știu sigur că pentru ei, să închidă acea ușă, a fost lucrul potrivit.” a mai adaugat vedeta.

Ce a mai spus Hailey Bieber despre relatia avuta de sotul ei cu Selena Gomez

„Nu erau într-o relație în acel moment, dar desigur există o istorie foarte lungă acolo și nu este relația mea. Nu are nimic de-a face cu mine. Așa că, respect asta foarte mult și știu că a închis un capitol și cred că a fost cel mai bun lucru care i s-ar fi putut întâmpla: să meargă mai departe, să se logodească și să se căsătoreească, să-și continue viața în acest fel.”

Aceasta a mai adaugat „Și îmi este greu să vorbesc despre asta pentru că nu vreau să vorbesc în numele lor.

Din nou, pentru că a fost relația lor și sincer respect asta foarte profund, dar știu ce a fost acolo atunci când ne-am reluat relația și știu ce a trebuit să se întâmple pentru a ne împăca într-un mod sănătos.”

Hailey a mai spus ca nu are resentimente fata de Selena si ca o respecta.  „O respect; din punctul meu de vedere nu exista nicio drama”, a spus aceasta.

Hailey a recunoscut faptul ca a vorbit cu Selena dupa casatoria cu Justin „De aceea spun ca totul este respect, totul este dragoste. Daca toti cei implicati in povestea asta stiu adevarul si pot lasa asta in urma cu dragoste si respect, atunci totul e bine”.

Aceasta  a mai spus ca atata timp cat ea si Selena sunt in regula nimic altceva nu mai conteaza.  Vedeta a mai tinut sa precizeze ca oamenii vor inventa de fiecare data povesti.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *