Afacerile la domiciliu pentru femei

Poti gasi sute si sute de idei de afaceri la domiciliu pentru femei, insa adevarul este ca pentru a putea indeplini anumite servicii sau de a-ti deschide o afacere lucrand de la domiciliu trebuie sa te incadrezi intr-o anumita categorie de varsta, conteaza ce abilitati ai in diverse domenii, conteaza asteptarile personale…si mult mai multi factori. Tocmai de aceea, nu oricine poate incepe o afacere de acasa, chiar daca teoretic sunt multe idei de afaceri care ar putea da roade.

Afacerile la domiciliu pentru femei

Prin acest articol intentionez sa clarific anumite conceptii gresite despre afacerile la domiciliu si sa te fac sa intelegi in ce domeniu te-ai integra mai bine.

Putem spune ca situatia economica a Romaniei ne-a influentat negativ pe multe dintre noi, unele dintre noi ramanand fara serviciu sau castigand un salariu prea mic, motiv pentru care incercam sa ne umplem timpul liber cu fel si fel de activitati care ne-ar putea aduce un surplus de venit. Anumiti specialisti inca ne recomanda ca activitati extra sa ne axam pe domenii traditionale: pictat, impletit, realizarea goblenurilor si asa mai departe. Insa adevarul este ca cele mai bine platite domenii de afaceri de acasa sunt de fapt joburile din domeniul internetului, oferindu-ne incasari substantiale cu munca redusa.

Pentru o femeie matura, trecuta de varsta a doua, este destul de dificil sa inceapa sa invete sa foloseasca computerul si sa intretina diferite activitati online, insa pentru noua generatie sau pentru femeile care deja stiu cum sa foloseasca un computer, joburile pe internet pot fi destul de usor de indeplinit, iar satisfactiile banesti pot fi destul de mari.

Mai jos voi insira o mica lista de activitati ce pot fi intretinute de acasa, fara prea mari investitii:

– copywriting – necesita o oarecare pasiune in a scrie si a redacta articole

– realizarea de produse hand-made si vanzarea lor prin intermediul site-urilor de anunturi sau al magazinelor online

– data entry – se refera la introducerea de texte/poze/diferite detalii pentru site-urile nou create. Exista o multime de agentii de web design care externalizeaza aceasta sarcina. Astfel de joburi se gasesc pe site-urile precum ejobs.ro sau bestjobs.ro.

– afilierea online

– promovarea diferitelor produse prin intermediul retelelor de socializare.

Aceste idei de afaceri online pentru femei nu necesita cunostinte aprofundate pentru inceput, ci doar o baza care poate fi invatata citind tot felul de articole online. Iar internetul chiar ne permite sa ne documentam despre absolut orice domeniu.

Arata-le si prietenilor tai!

3 comentarii

  1. Ce e „afilierea online” Aici de trebuie sa faci?
    Multumesc.

  2. Sunt doar cateva din posibilele afaceri pe internt. Cred ca cele mai usoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *