Cum poti depista o geanta fake

Cum poti depista o geanta fake

Gentile au devenit accesorii tot mai des purtate de femei. Este foarte usor sa iti accesorizezi tinuta cu o geanta autentica decat sa iti cumperi o geanta fake cu care nu vei reusi sa iti creezi o tinuta pe masura.

Ai mare grija atunci cand iti cumperi o geanta deoarece pe piata se gasesc foarte multe fake-uri. Daca vrei sa stii cum poti depista o geanta fake atunci acest articol este perfect pentru tine.

Cum trebuie sa arate originalul

Ca sa poti recunoaste o geanta originala trebuie sa verifici cat mai amanuntit produsul atat la exterior cat si la interior. Producatorii de fake-uri isi dau mai mult silinta sa reproduca aspectul exterior al gentii de aceasta este recomandat sa stii cum trebuie sa arate aceasta pe interior.

Daca vei studia fotografia reala a gentii vei avea ocazia sa recunosti mult mai usor produsul. Poti chiar sa mergi in magazine sa studiezi geanta astfel incat sa o recunosti mult mai usor.

Verifica unde este produsa geanta

Nu toate gentile sunt produse in tara de provenienta a brandului. Gentile sub marca Dior sunt produse in Italia si nu in Franta. Ai grija si la scrisul de pe interior, la dimensiunea fontului dar si la forma.

Verifica placuta metalica

Placutele metalice sunt produsele care atesta autenticitatea. Producatorii de fake-uri pun de cele mai multe ori placute cu numere de serie inventate in interiorul gentilor. Daca vezi o placuta pe care este tiparita o serie cel mai bine este sa o verifici. Doar asa iti vei da seama daca acea serie este una buna sau nu.

Verifica daca seria este reala

Chiar daca pe geanta se regaseste acea placuta sau nu, nu trebuie sa uiti de seria acesteia. Cauta seria online si vei vedea daca aceea este  inventata sau produsul din fata ta este unul original.

Atentia la cusaturi

Cusaturile trebuie sa aiba aceeasi dimensiune pe toate suprafata gentii si nu trebuie sa existe fire care sa se destrame. Cusaturile dublate sunt in mod sigur un semnal de alarma. Trebuie sa verifici care este culoarea lor si daca modelul original are aceeasi culoare. Foarte multi producatori de fake-uri nu se preocupa sa asorteze totul cat mai perfect.

Cum arata muchiile si marginile

Analizeaza cu multa atentie fiecare muchie si margine si vezi cum sunt acestea pictate. Gentile de firma au muchiile vipsite cu un strat special de ceara care nu ar trebui sa se cojeasca atunci cand dai cu unghia peste el. Acesta nu ar trebui sa fie niciodata stramb.

Analizeaza materialul

Toate gentile de lux sunt realizate din piele. Daca vrei sa iti cumperi o astfel de geanta cel mai bun lucru pe care il poti face este sa o mirosi. Ar trebui sa aiba acel miros specific de piele dar care sa se simta. Daca geanta pe care ai cumparat-o are un miros chimic sau puternic este clar un semnal de alarma pe care trebuie sa il iei in calcul.

Gentile fake sunt foarte usor de depistat si le vei putea observa daca esti atenta la toate cele mentionate mai sus.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *