Cum să îți alegi ramele de ochelari în funcție de personalitate

Woman,In,Black,Frame,Glasses,For,Vision,Close,Up

Ochelarii nu sunt doar un dispozitiv medical care să te ajute să îți îmbunătățești vederea, ci și un accesoriu chic care îți poate pune în valoare trăsăturile faciale și care să se potrivească personalității tale. Există numeroase modele și tipuri de rame potrivite anumitor forme ale feței, mai mult sau mai puțin îndrăznețe, potrivite pentru toate gusturile.

În principiu, poți alege orice model de ramă care simți că te reprezintă. Însă, unele dintre ele sunt mai potrivite anumitor fizionomii. De aceea, îți vom prezenta pe scurt designurile cele mai populare ale ramelor de ochelari, astfel încât să îți dai seama mai ușor pe care ți-ai dori să îl alegi.

Ramele rotunde

Ramele rotunde reprezintă un model vintage, care au revenit la modă și se numără printre preferatele tuturor. Acestea reprezintă o alegere simplă, dar modernă, potrivită celor care vor să arate bine fără să iasă prea mult în evidență. Fiind rame unisex, acestea reprezintă o alegere cu adevărat versatilă.

Ramele Aviator

Deși acest model datează încă din anii 1930, ochelarii Aviator au revenit la modă și sunt alegerea ideală pentru o persoană îndrăzneață, care ar vrea să iasă din anonimat. Aceștia au lentile mari într-un design ușor de recunoscut și rama subțire, perfectă pentru un look stilat.

Ramele Wayfarer

Acest model este usor de recunoscut datorita ramelor usor rectangulare sau trapezoidale, cu brate ceva mai groase. Cel mai probabil vei asocia acest model cu ochelarii de soare, însă este disponibil și pentru cei de vedere. Alegerea aceasta este ideală pentru persoanele curajoase, care vor să transforme orice ținută sau apariție în public într-un adevărat statement.

Ramele pătrate sau rectangulare

Acest model conține rame simple și mai înguste, similare celor Wayfarer, însă cu linii mai puțin curbate. Ele sunt specifice în general ochelarilor clasici utilizați în ultimii ani. Designul este ceva mai cuminte și mai sobru, fiind potrivite oamenilor care nu doresc să riște cu modele prea exuberante și vor un model mai puțin elaborat, dar care nu se va demoda.

Ramele cat eye

Un model iubit de către domnișoarele și doamnele elegante, ramele cat eye au o formă unică. Lentilele sunt ușor alungite către brațe, luând aspectul unor ochi de pisică. Asadar, ele sunt perfecte pentru femeile care doresc să își pună în evidență calitățile și vor să se simtă frumoase în orice moment.

Ramele Clubmaster

Acest tip de rama reprezinta un alt model vintage care a revenit la modă și ajută la compunerea unui look lejer, dar plin de stil. Principala caracteristică a ramelor Clubmaster este porțiunea mai groasă de deasupra lentilelor și rama foarte subțire sau chiar inexistentă în partea de jos a acestora. Așadar, sunt ideale pentru persoanele pline de viață, care vor ca ochelarii să fie un accesoriu care să iasă în evidență.

Poți cumpăra rame de ochelari de vedere de la Grande Optique, disponibile în numeroase modele, materiale și culori. Alege un design care să te facă să te simți confortabil și care să ți se potrivească. Fie că dorești să experimentezi cu ceva mai curajos sau vrei un model clasic cu care nu poți da greș, optează pentru rame de calitate, din materiale durabile.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *