Alina Ceusan face declaratii despre sarcina

Alina Ceusan face declaratii despre sarcina

Alina Ceusan face declaratii despre sarcina

Alina Ceusan a facut declaratii ca imediat dupa nunta a planificat alaturi de sotul ei sa devina parinti. „Ne doream un copil cât de repede după căsătorie (suntem împreună de 8 ani) așa că ne-am pus pe treabă imediat, pot spune că a fost o sarcină planificată din acest punct de vedere, da”, a mentionat aceasta.

   Cand a aflat vestea cea mare?

Alina Ceusan a anuntata ca este insarcinata in urma cu o luna. Aceasta a declarat ca primul trimestru de sarcina a fost destul de dificil si ca au fost foarte multe momente grele pe care le-a depasit.

„Primul trimestru a fost cel mai greu, într-adevăr, atât din punct de vedere al emoțiilor, cât și al faptului că nu am putut să fac sport, nu am putut să beau cafea, am avut anumite intoleranțe, ca să zic așa, și anumite momente de confuzie, vulnerabilitate, lucruri normale pentru orice femeie aflată la prima sarcină”,  a declarat Alina Ceusan.

Acesta a avut parte si de momente frumoase chiar daca trecem printr-o perioada dificila. Pandemia si izolarea a fost destul de dificila si de stresanta si pentru ea.

„Eu m-am simțit foarte bine în această perioadă și chiar m-am bucurat de faptul că pot sta acasă și că nu trebuie să merg la foarte multe evenimente și joburi, mai ales spre București. A fost o perioadă foarte frumoasă și liniștită… Eu și Raul am apucat să stăm practic două luni întregi împreună, ceea ce cred că este un moment unic pentru noi și pentru viitoarea noastră familie.” a mai mentionat aceasta.

Desi sustine ca nu se teme de nimic, Alina Ceusan a vorbit deschis despre frici si despre masurile de precautie pe care si le-a luat pentru a incerca sa se relaxeze si sa se bucure pe deplin de copilul pe care il poarta in pantece.

„Sinceră să fiu, nu mă tem de nimic. Îmi iau doar măsurile obișnuite de precauție, ca orice alt cetățean al țării, în rest sunt o fire foarte relaxată și iau lucrurile așa cum vin. Cred că asta e important”, a mai mentionat Alina Ceusan.

In momentul in care a aflat ca este insarcinata, Alina Ceusan a avut parte de sentimente intense. A tinut sa elimine orice incertitudine si si-a facut mai multe teste pentru a fi sigura ca este cu adevarat insarcinata.

„Cu emoție, cu fericire, dar și cu o doză de confuzie, pentru că până ce nu am fost la medic să confirm sarcina propriu-zis, nu știam ce să cred. Îmi făcusem 4 teste, toate pozitive, trebuia să deduc ceva din asta, însa cred că tot timpul există îndoieli și emoții din punctul ăsta de vedere.” a mai mentionat aceasta.

Vedeta a dezvalui modul in care isi doreste sa nasca. Aceasta a declarat ca va naste natural desi o sperie acest lucru.

„Încă de la început am avut discuții cu doamna doctor Mihaela Hașa la Regina Maria din Cluj și am decis că aș vrea să fac ceea ce e mai bine pentru copil, eu voi încerca să nasc natural, dacă totul merge bine.” a mai declarat aceasta.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *