Andreea Balan vorbeste despre cat de mult a afectat-o despartirea

Andreea Balan vorbeste despre cat de mult a afectat-o despartirea

Andreea Balan vorbeste despre modul in care despartirea de sotul ei a afectat-o.

‘Ziua de 4 martie este o zi foarte importanta in viata mea deoarece in aceasta zi a venit pe lume Clara, cea de-a 2 minune a mea. Tot in aceasta zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea incercare a vietii mele, cand inima mi s-a oprit pentru cateva secunde. De atunci m-am resetat ca om si am realizat ca sanatatea este cel mai important lucru si iubirea celor dragi este cea mai de pret comoara.
Dragii mei, azi de ziua Claritei, va ofer melodia Inima de fier’, o piesa despre puterea de a te ridica si de a merge mai departe ori de cate ori viata te incearca. Nebunia si viteza de azi ne fac de multe ori sa ne pierdem in detalii nesemnificative si sa uitam ca, de fapt, importanta e fericirea… iar la ea putem ajunge doar daca intelegem ca viata, cu bune si mai putin bune, e frumoasa atunci cand iubesti si esti iubit🙏❤️🎼🌈’, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

             Noua piesa a strans in prima jumatate de ora de la lansare 4000 de aprecieri.

Piesa noua scoasa de Andreea Balan transmite un mesaj puternic  ‘Eu am trăit într-un an cât alții în 10’, a răspuns, în exclusivitate pentru ELLE. ‘Nașterea Clarei, stopul cardiac, revenirea pe scenă, nuntă, concerte și apoi separarea. Este foarte greu să existe acest rollercoaster emoțional și nu e ușor de gestionat. Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură și nu mi-am dorit acest lucru.’, a mai declarat artista.

‘Piesele de genul acesta sunt terapeutice și pentru mine, nu doar pentru public. Inimă de fier mă ajută să accept ceea ce nu pot controla și să înțeleg că așa e viața, imprevizibilă, și că nu avem ce face decât să mergem înainte cu speranța că într-o zi va fi mai bine. Mi-am dorit foarte mult să fiu autentică în fața publicului, de aceea am și făcut vlog și nu e ușor, pentru că fiecare gest sau fiecare lucru sincer pe care îl arăți este supus interpretării și judecății.’

‘Fiecare experiență mai puțin plăcută din viața mea m-a întărit și m-a făcut mai puternică. Sunt suma lucrurilor trăite, doar că puterea mea nu poate fi acceptată și înțeleasă de oricine și intimidează.’,  a mai transmis Andreea.

Inima de fier este o piesa care descrie perfect momentele prin care trece Andreea Balan. Acest clip este realizat in Bucuresti iar Andreea declara  ‘sper să ajute alți oameni aflați în dificultate să se simtă mai bine și să spere că viața le va da și lucruri frumoase.’

Momentele grele prin care trece nu pot decat sa o faca mai puternica. Despartirea de Geroge Burcea a venit la un an de la nunta celor doi. Andreea sustine ca George Burcea a avut un comportament cu totul diferit in ultimele trei luni „Nu are cum să existe o iertare dacă el continuă aşa şi dacă comportamentul lui este ca în ultimele trei luni. Eu îmi doresc să fie ca înainte, doar că el nu dă semne, şi atunci trebuie să îl eliberez. Eu nu pot să îl ţin legat. Dacă el nu îşi mai doreşte această familie, evident că vom ajunge la divorţ”, a spus aceasta.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *