Iata declaratiile Iuliei Vantur despre viata in izolare in India

Iata declaratiile Iuliei Vantur despre viata in izolare in India

Iata declaratiile Iuliei Vantur despre viata in izolare in India

Iulia Vantur s-a mutat in India acum cinci ani pentru a putea fi alaturi de iubitul ei Salman Khan. Perioada de izolare a fost extrem de grea atat pentru ea cat si pentru Salman Khan. Cu toate astea cei doi au gasit puterea de a trai cu zambetul pe buze.

   Iata ce a declarat Iulia Vantur

„Sunt de 3 luni jumătate în izolare deja. Am trecut prin multe stări. Inițial m-a încântat ideea de a avea 2 săptămâni libere, să fac tot ce nu reușeam pentru că nu aveam destul timp. Eram foarte pornită să văd filme multe, să citesc mult, să învăț lucruri noi. Nu am reușit să văd decât 5 filme în atâtea luni. După 2 săptămâni, nu am mai numărat zilele, am luat fiecare zi așa cum venea, acceptând că totul are un motiv și o lecție. Am învățat foarte multe despre mine în izolare. Din nefericire mulți oameni s-au stins în perioada aceasta și sper că și-au găsit liniștea. Oameni deosebiți care însă și-au încheiat călătoria pe pământ și au trebuit să plece, însă cauza nu a fost coronavirusul.„ a declarat Iulia.

Cu toate astea se poate considera norocoasa deoarece „am rămas blocată’ la casa de vacanță, unde mă bucur de natură, de aer curat și sunt mult mai ferită de pericolul de a contacta virusul.” a mai spus aceasta.

„Orele de muzică, practică vocală, să mă plimb în natură, să citesc, să învăț lucruri noi, să vorbesc cu oamenii dragi, cu prietenii. Singura modalitate de a fi în legătură cu lumea a fost internetul, platformele de socializare, Instagram, așa că am dedicat mai mult timp comunicării cu fanii mei, cu cei care-mi urmăresc paginile de socializare, e o altă lume, care dacă este folosită cu intenții bune, poate să ne ajute să fim mai buni, mai uniți, o comunitate, în adevăratul sens al cuvântului. În special în această perioadă am încercat să transmit mesaje pozitive, motivaționale, pentru că toți am fost provocați, am trecut prin stări de nesiguranță, teamă pentru ziua de mâine, depresie, iar comunicarea ne oferă suport.„  a mai transmis Iulia.

Fosta vedeta ProTv sustine ca profita de aceste clipe pentru a-si putea termina cateva proiecte profesionale.

„Fiecare zi e diferită, de regulă, însă acum, în izolare, zilele trec printr-o oarecare rutină: meditație, cafeaua de dimineață cu prietenii, cardio și gym, fac antrenament cu Cristi Geamăn prin zoom, chiar dacă el e în România, iar eu în India. Dacă vrei, poți! Apoi prânz, lecția de canto, bicicletă sau yoga, streching, masterclass-uri de actori, muzică, timp petrecut cu prietenii, întâlniri prin telefon’. Mai și muncesc în izolare: am dublat pentru filmul pe care l-am filmat în urmă cu 4 luni, în Londra Leila&Manju’, am înregistrat câteva piese. Una dintre ele a fost compusă în aceeași frecvență cu cea a pământului, ca o rugăciune, în scop caritabil, pentru a strânge fonduri pentru familii nevoiașe. Am fost parte în diverse acțiuni umanitare, în special în această perioadă, când oamenii au fost în impas.”,  a mai spus aceasta.

Iulia inca nu stie daca va ramane in India sau daca se va intoarce in Romania, aceasta declarand „Nu știu ce-mi va oferi viața, dar ultimii 4-5 ani mi i-am trăit integral aici, m-am obișnuit, îmi este o a doua casă India.”

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *