Modul in care culorile ne influenteaza starea de spirit

Modul in care culorile ne influenteaza starea de spirit

Modul in care culorile ne influenteaza starea de spirit

Stiai ca mediul in care traiesti este influentat de culori? Culoarea in care ai peretii vopsiti iti afecteaza starea de spirit. Mai mult de atat culorile ne influenteaza pana si starea de spirit. Trebuie sa te inconjori de cele mai potrivite culori daca iti doresti sa te pastrezi mereu calma si binedispusa.

 Descopera efectele culorilor calde

In momentul in care ne referim la culori calde vorbim despre rosu, galben, orange, maro si asa mai departe.  Culorile calde iti ofera pozitivitate si energie. Acestea te ajuta sa dezvolti sentimente precum fericirea, optimismul, pasiunea si energia.

Aceste culori au menirea de a-ti atrage atentia. Din acest motiv orice semn care indica pericol va avea un fond negru iar semnul in sine va fi galben. Rosu, galben si orange iti trezesc apetitul, de aceea le vei vedea cel mai adesea in restaurante.

Ce face culoarea rosu?

In momentul in care vorbim despre rosu primul lucru la care ne gandim este dragostea. Aceasta culoare mai este considerata a fi intensa sau chiar nervoasa. Este o culoare care poate exprima intensitatea. Daca vrei sa atragi atentia atunci trebuie sa te imbraci in rosu.

Ce face culoarea galben?

Galben este culorea  rasaritului care denota lumina si caldura. Culoarea galben este plina de enrgie si iti stimuleaza apetitul. Iti atrage atentia de aceea o vei gasi mereu in trafic.  Este recomandat sa eviti utilizarea culorii galben in camera copiilor deoarece este destul de stimulanta si ii va face sa planga.

Ce face culoarea orange?

Orange este o culoare puternica. In momentul in care vei folosi aceasta culoare te vei simti energizata si entuziasta. Iti ofera un sentiment de fericire si de vitalitate. Orange atrage atentia si este o culoare pozitiva.

Ce efect au culorile reci

Culorile reci sunt albastru, verde sau mov. Acestea au un efect calmant si le poti folosi in camerele in care vrei sa ai parte de o energie mai mica. Albastru este folosit in locurile in care vrei sa ai parte de o atmosfera calma, mov se foloseste atunci cand vrei sa ai parte de creativitate si verde iti va face locuinta mai senina.

Ce face culoarea albastra?

Albastru este o culoare care ne inconjoara. Este o culoare a naturii, mai exact a cerului si a apei. Marea majoritate a oamenilor asociaza culoare albastra cu cea a calmitatii. Este o culoare productiva de aceea foarte multi politisti poarta aceasta culoare. Daca vrei sa slabesti atunci trebuie sa vopsesti peretii din bucataria ta in albastru. Vei vedea ca apetitul tau va scade mai mult decat ti-ai dori.

Ce face culoarea verde?

Verde este o culoare care simbolizeaza natura. Totodata este o culoare a fertilitatii. Camera de studiu a copilului ar trebui sa fie vopsita in culoare verde  daca vrei ca acesta sa ofere productivitate. Este cea mai buna culoare pentru a te relaxa, de a-ti pastra optimismul si de a te simti mai bine.

Ce face culoarea mov?

Culoarea mov este o culoare spirituala care incurajeaza la meditatie. Este asociata cu roialitatea si cu luxul. Foloseste aceasta culoare daca vrei sa iti faci o camera de relaxare.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *