Zodiile care nu pot pastra un secret

Zodiile care nu pot pastra un secret

Cu totii avem secrete dar sunt anumite zodii care nu pot pastra un secret oricat de mult s-ar stradui. Nu te poti increder in ele si ajung pana la urma sa spuna lucruri care trebuiau sa ramana secrete.

Trebuie sa fii atenta la toti pasii pe care ii faci si nu trebuie sa vorbesti despre acele lucruri care trebuie sa ramana secrete.

Iata care sunt zodiile care nu pot pastra un secret

Berbec

Berbecii sunt impulsive si vor sa isi faca vocea auzita ori de cate ori au ocazia. Acestia nu inteleg atunci cand o persoana este vulnerabila si cand impartaseste din emotiile pe care le are.

Berbecii nu prea au secrete astfel ca nu sunt obisnuiti sa le pastreze pe ale altora. Vor incerca sa te convinga ca este bine ca au spus ceea ce tu voiai sa tii secret dar nu trebuie sa cazi in cursa lor.

Gemeni

Gemenii sunt alaturi de prietenii lor atunci cand acestia au nevoie sa fie ascultati si isi arata de fiecare data sprijinul.  Acestia vorbesc deschis atat despre ei cat si despre celelalte persoane din jur. De cele mai multe ori sunt considerate intelegatori si empatici. Trebuie sa mai stii ca vor barfi foarte mult si ca au tendinta de a dezvalui lucruri care nu ar trebui sa fie dezvaluite niciodata.

Fecioara

Fecioarele se implica prea mult in viata oamenilor. Acestea au impresia ca ii inteleg foarte bine pe cei din jur si ca ii pot ajuta mereu cu sfaturi. Fac asta chiar si atunci cand o persoana nu le solicita ajutorul. Nu ar trebuie sa le spui secretele tale deoarece le vor face cunoscute ori de cate ori vor avea ocazia.

Nu le este teama sa dezvaluie lucruri despre celelalte persoane indiferent de ce spun acestea.

Sagetator

Sagetatorii urasc minciuna si vor spune direct in fata atunci cand ii deranjeaza ceva. Acestia au obiceiul de a spune mereu adevarul iar in incercarea lor de a fi sinceri iti pot dizulga secretul. Partea cea mai una este ca regreta ca au facut asta si isi vor cere iertare imediat ce vor constientiza ceea ce au facut.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte misteriosi si nu iti pot pastra secretele. Initial vei avea impresia ca ii poti spune acestui nativ orice, dar adevarul este altul. Nu le pasa deloc de sentimentele altor persoane si ii poate rani destul de urso. Daca ei vor sa imparta secretele cu alte persoane atunci asta vor face indiferent de ceea ce se petrece.

Daca impartasirea unor secrete le va aduce un beneficiu atunci vor spune toate secretele pe care le stiu. Vei vedea ca acestia nu tin cont de nimeni si de nimic si ca va spune tot ce stie.

Toate zodiile mentionate mai sus nu tin cont de nimeni si de nimic. Orice s-ar intampla nu te poti baza pe acestia ca iti vor pastra secretele.  Nu trebuie sa le spui acestora problemele tale si cu atat mai putin secretele tale deoarece risti sa le dezvaluie.

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *