Viviana Sposub a povestit despre relatia cu George Burcea

Viviana Sposub a povestit despre relatia cu George Burcea

Viviana Sposub si George Burcea s-au cunoscut in cadrul reality show-ului “ Ferma”. Acestia s-au indragostit iremediabul si cu toate ca a trecut doi ani, relatia celor doi este tot mai frumoasa indiferent de momentele dificile prin care au trecut.

Cat de dificila a fost relatia celor doi?

Viviana a intrat in viata lui George atunci cand actorul se afla in plin divor de Andreea Balan. Cei doi au trecut prin foarte multe momente dificile dar asta nu i-a descurajat, din contra, i-a unit si mai mult. De aproape doi ani de cand formeaza un cuplu, au o relatie sanatoasa si frumoasa.

Viviana sustine in schimb ca au existat si momente foarte dificile in relatia lor. Cu toate astea, cei doi au reusit sa treaca peste ele si sa se bucure de o relatie perfecta.

“Ne bucurăm de o relație foarte frumoasă și sănătoasă, au trecut aproape doi ani de când formăm un cuplu. Cred că relația noastră a trecut prin foarte multe etape, dar, cum să zic, ne-am dus din bine în mai bine. Ne-am cunoscut tot mai mult, ne-am legat mai mult. Suntem foarte sudați și mă bucur că toate merg înspre bine, indiferent de hopurile pe care a trebuit să le trecem împreună. (…) Spun cu mâna pe inimă că este cea mai sănătoasă relație pe care am avut-o până acum și de asta funcționează așa de bine. Noi ne înțelegem tare bine și, atunci, orice greutate am avea, trecem peste cu zâmbetul pe buze” s spus Viviana.

Bruneta a mai spus ca in ciuda dificultatilor nu s-a gandit nicio clipa sa puna capat relatiei pe care o are cu actorul, ci din contra.  Cei doi au in prezent o relatie frumoasa si mult mai puternica decat s-ar fi asteptat vreodata.

“Au fost momente dificile în relația noastră, așa cum cred că orice cuplu întâlnește la un moment dat. Niciodată nu m-am gândit să mă despart de George și cred că nici el nu a făcut acest lucru pentru că suntem prea frumoși împreună (râde). Ar fi păcat să pierdem ce am construit împreună. Trecem peste orice moment dificil și ne gândim că scopul nostru este să fim fericiți împreună,” a mai spus Viviana.

Chiar daca relatia cu George Burcea decurge foarte bine, Viviana a spus ca nu se grabeste sa se casatoreasca sau sa devina mama. Aceasta a spus ca va lua lucrurile pas cu pas si ca va lasa timpul sa decida totul.

“Cred că mai avem de așteptat până la nuntă, până la copii. Luăm totul treptat, fiecare etapă a relației. El mai are treburi de rezolvat și atunci nu cred că ar trebui să grăbim lucrurile. Ne bucurăm de moment. Abia aștept să fiu mireasă și să fiu mamă. Dar, cum am spus, nu vreau să mă grăbesc, vreau să vină totul de la sine și cu siguranță, când va dori Dumnezeu și când va veni momentul se va întâmpla și mă voi bucura atunci de ce mi se întâmplă,” a mai spus Viviana Sposub.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *