Victoria Beckham a facut noi declaratii despre tensiunile prezente in familia ei

Victoria Beckham a facut noi declaratii despre tensiunile prezente in familia ei

Victoria Beckham a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu  copiii sai. Aceasta a spus ca incearca sa ii sustina indiferent de deciziile pe care le iau. Vedeta a tinut sa explice toate acele zvonuri  aparute cu privire la tensiunile existente in familia ei.

Care au fost declaratiile facute de Victoria?

„Suntem foarte apropiați de copiii noștri, cred că totul ține de comunicare”, a spus Victoria despre cei  patru  copii pe care ii are alaturi de David, Brooklyn, Romeo, Cruz si Harper.

„Încerci doar să faci tot ce poți ca părinte și să-ți susții copiii. Vrei ca ei să fie fericiți, muncitori, buni și amabili. Dar, în cele din urmă, copiii fac ceea ce trebuie să facă. Trebuie să îi susții și să îi iubești”, a mai continuta designerul.

Declaratiile vedetei au aparut  la putin timp dupa ce in presa au aparut mai multe stiri cu  privire la conflictul dintre Victoria si nora ei Nicola Peltz.

Nicola a spus ca  zvonurile nu sunt reale si ca totul a pornit de la faptul ca nu a purtat rochia de mireasa creata de Victoria Beckham.

„Nu este o dispută! Văd peste tot cuvânt ăsta: dispută, dispută, dispută. Cred că totul a început, și am mai spus asta înainte, pentru că nu am ajuns să port rochia de mireasă creată de Victoria, dar adevărul este că mi-am dorit foarte, foarte mult să o port și mi s-a părut atât de frumos că mama lui Brooklyn a vrut să o facă pentru mine! Și am fost foarte încântată să o port! Și nu am ajuns să o port”, a spus Nicola Peltz.

Tanara actrita a mai spus ca Victoria a acceptat sa ii creeze rochia de mireasa doar ca designerul nu a dat niciun semn timp de cateva zile. Dupa care a anuntat-o ca atelierul ei nu  isi poate respecta promisiunea facuta.

„Ne-am întâlnit pentru a crea rochia, apoi au trecut câteva zile și nu am mai auzit nimic din partea ei. Victoria a sunat-o pe mama mea și i-a spus că atelierul ei nu o poate face.” a spus Nicola.

Aceasta a mai adaugat „plănuiam să port o rochie de mireasă creată de Victoria și am fost cu adevărat încântată să pot purta un model creat de viitoarea mea soacră. Mi s-a părut atât de frumos și o poveste atât de frumoasă.”

Dup ace Victoria a anunta-o ca nu ii poate face rochia, Nicola a gasit  o alta optiune.

„Așa că am vorbit cu mama mea și cu Leslie și le-am spus: „Ei bine, din păcate, acest lucru nu se poate întâmpla, așa că… care este următorul pas?” De foarte mult timp sunt o fană Valentino. Am fost foarte norocoasă că am putut să călătoresc la atelier pentru a încerca rochia. Asta s-a întâmplat cu adevărat.” a mai spus aceasta.

Booklyn este foarte apropiat de parintii lui dar a pastrat o pozitie ferma si a declarat „Soția mea este, evident, prioritatea mea și nu vreau să o văd supărată niciodată. Ne susținem 100% și mergem împreună mai departe.”

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *