Vezi aici cum arata un candybar perfect!

candy-bar-perfect-800x425

Ziua cea mare se apropie cu pasi repezi si, indiferent daca este vorba despre o nunta, un botez sau un alt eveniment major din viata, intre alte pregatiri ce tin de organizare, nu ar trebui sa lipseasca bufetul de dulciuri. Candy barul este inclusiv un element de decor, acesta trebuie sa fie gandit astfel incat sa surprinda invitatii in mod placut.

Desi forma sa poate fi foarte diferita, de regula, se opteaza pentru o masa sau un stand, insa oricum ar arata, invita la o evadare intr-o lume a dulciurilor. In ceea ce priveste rolul sau, se poate spune ca deosebit de important pentru un eveniment, deoarece poate fi un punct din care invitatii incep sa socializeze. In mod cert, bufetul de deserturi asigura un plus de stil unui eveniment, indiferent de natura sa, si reuseste sa aduca grupuri de invitati in acelasi loc.

Pe masa cu dulciuri se aseaza creativ o diversitate de produse dulci, dar si fructe, flori si decoratiuni. Prajiturile asezate pe masa, nu doar ca pot crea o imagine fabuloasa dar, prin imbinarea optima a gusturilor, pot sa asigure o experienta unica de savoare si, cel mai probabil, memorabila.

Dulciurile sunt reginele in cazul unui candy bar

Potrivit ArtDessert, intre dulciurile care ocupa un astfel de bufet un loc important este ocupat de urmatoarele:

  • cupcakes: termenul a fost utilizat pentru prima data in anul 1828, de catre Eliza Leslie’s Receipts, in cartea sa de bucate. Aceste dulciuri atat de populare au forma de torturi in miniatura. Sunt delicate, incantatoare, mici, gingase absolut delicioase;
  • macarons: intre cele mai rafinate tipuri de desert din lume, aceste delicatese  se prepara din faina de migdale si isi au originea in Italia, de-abia in 1533 ajungand in Franta, tara in care si-a castigat popularitatea;
  • cake pops: de fapt, acadele prajituri cu un gust foarte bun si un rol estetic deosebit, al caror istoric de factura recenta a inceput sa se scrie in Anglia.

Toate aceste tipuri de dulciuri se pot colora foarte usor, dar o masa splendida se poate face si cu prajituri romanesti – singura conditie fiind sa se poata taia usor si sa se poata servi cu mana. De asemenea, mini-tartele cu fructe sunt foarte potrivite pentru un astfel de bufet.

Pe langa dulciurile mentionate anterior, bomboanele nu ar trebui sa fie omise. Marshmallows cu o textura pufoaso-gumoasa, jeleurile, bomboanele tip Raffaello, caramelele, bomboanele  Skittles sau M&M pot determina ca estetica mesei sa fie spectaculoasa.

Alte elemente indispensabile unui candy bar perfect

Pentru ca masa de dulciuri sa arate fabulos, urmatoarele elemente au un rol foarte important:

  • suporturile supraetajate cu picior sau nivele de cupcakes sau prajiturele pot fi piese centrale, pentru ca atrag priviri admirative pentru modul in care arata;
  • bomboanele pot fi puse in bomboniere din cristal sau din sticla, in straturi estetice;
  • rame foto cu mesaje inspirationale;
  • cosuri cu fructe;
  • tipizatele din hartie: cartonase pe care sunt scrise numele prajiturilor si chiar alergenii pe care ii includ, cartonase colorate lipite pe scobitori si infipte in prajituri etc;
  • aranjamente florale in acord cu celelalte flori cu care se decoreaza evenimentul.
Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *