Vedetele care sufera de anxietate

Vedetele care sufera de anxietate

Anumite vedete sufera de anxietate si nu se tem sa vorbeasca deschis despre asta. Anumite staruri nu s-au ferit sa vorbeasca despre problemele pe care le-au avut de-a lungul timpului din cauza anxietatii.

Atacurile de panica sau tulburarea de panica sunt doar cateva dintre problemele cu care te poti confrunta.

Iata care sunt vedetele car sufera de anxietate

Mihai Bobonete

Mihai Bobonete s-a confruntat atat cu depresia cat si cu anxietatea. Aceasta afectiune este des intalnita in randul comediantilor.
„Da, m-am confruntat cu depresia și cu anxietatea! Cine a zis că am depășit? Oricum depresia comediantului e din naștere la noi”,  a spus Mihai Bobonete.

Delia

Delia este cea mai bine cotata artista din Romania.Delia a dezvaluit recent ca s-a confruntat cu aceasta problema.

„Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult. Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi face plăcere”, a declarat Delia.

Adela Popescu

Adela este o femeie realizata  pe toate planurile insa in urma cu cativa ani a suferit atacuri de panica grave. Vedeta chiar a vorbit deshis despre acest subiect.
„Eu vorbind, îmi dau seama de mine. Așa că am emoții (…) Am descoperit, în timp că, de fapt, erau niște atacuri de panică, pe care le aveam deseori în somn. Totul era foarte mult. Nu puteam să cuprind tot ceea ce mi se întâmpla. Jucam enorm atunci, zile întregi, cu pauză de masă în care nu știai dacă să mănânci sau să dormi”, a spus Adela.
„Eu am avut și ghinionul să am personaje extrem de pregnante. De regulă, eram protagonistă, asta însemna că filmam tot timpul. Nu prea existau secvențe fără mine. Asta însemna ca trebuia să țin minte extrem de mult text și să-mi schimb stările foarte ușor”, a mai explicat aceasta.

Diana Sar

Actrita Diana Sar a spus ca s-a confruntat de multe ori cu anxietatea. Aceasta a avut parte de atacuri de panica foarte dese.
„Uneori am un comportament anxios și am impresia că nu mai pot să respir cum trebuie. Mă gândesc că persoana cealaltă mă înșală, nu mă mai place sau s-a plictisit de mine. Devine o presiune și trebuie să mă relaxez, să mă adun și să meditez” a spus actrita.

Giulia Nahmany

Giulia Nahmani a spus ca s-a confruntat cu atacuri de panica dupa moartea mamei ei. Dar cu putin ajutor a reusit sa treaca peste acestea.
„După ce am pierdut-o pe mama, eu am avut atacuri de panică, anxietate și a fost greu. Mereu căutam răspunsurile în exterior, dar toate erau de fapt înăuntrul meu. Asta am văzut prin practică și prin foarte multă cunoaștere”, a spus vedeta.
„Trebuie să începem prin recunoștință. Știu că poate sună clișeic, dar în momentul în care avem acest sentiment de recunoștință pentru ceea ce avem deja, abia atunci ne ridicăm frecvența de vibrație. Trebuie să facem fapte bune și să avem mare grijă la gândurile noastre”,
„Am avut cele mai terifiante atacuri de anxietate când am divorțat. M-au paralizat complet și am devenit foarte confuză într-atât încât nu mai puteam deține controlul asupra corpului meu”, a mai continuat actrita.

 

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *