Vedetele care au avut copilarii traumatizante

Vedetele care au avut copilarii traumatizante

Unele vedete au avut parte de copilarii traumatizante iar drumul lor spre succes nu au fost unul usor. Staturile au trecut prin momente marcate de abuz sau chiar de violenta domestica sau crime.

Iata care sunt povestile din spatele vedetelor

Charlize Theron

Actrita a crescut intr-o familie care a fost marcata de violent tatalui ei. La varsta de doar 15 ani, Charlize a fost martora unui eveniment macabre. Tatal ei a incercat sa o impuste pe mama ei si pentru a se apara, mama vedetei a tras la randul ei cu o arma si la ucis. „Am supravietuit acelui moment si sunt mandra de asta”, a spus Charlize.

Leighton Meester

Leighton Meester s-a nascut in inchisoare, acolo unde mama ei trebuia sa ispaseasca o pedeapsa pentru trafic de droguri. Tatal vedetei se afla de asemenea la inchisoare. Dupa ce ambii parinti au  fost eliberati, au revenit pe calea cea buna si au sustinut-o pe Leighton sa devina o actrita de succes.  „Ma face sa nu judec oamenii si sa am o minte deschisa”,  a spus vedeta.

Shania Twain

Cantareata a avut o copilarie dificila. Vedeta a crescut intr-o familie foarte saraca si de cele mai multe ori mergea la scoala infometata. Shamia a indurate abuzul fizic si emotional al tatalui vitreg. La varsta de 22 de ani, parintii ei au decedat intr-un accident de masina iar vedeta a devenit mama pentru cei trei frati mai mici „Pe masura ce inaintezi in varsta, ai multa experienta legata de a cadea si a te ridica. Nu te vei opri din a cadea. Dar vei deveni tot mai bun in a te ridica si a-ti reveni dupa cadere. Cred asta. Am trait asta”,  a spus cantareata.

Halle Berry

Actrita a vorbit foarte deschis despre copilaria dificila pe care a avut-o.  Vedeta a fost marcora unor scene de violent in familie „Nu am fost casatorita cu un barbat care ma batea, dar mama mea a fost”, a spus Halle.  „Sunt o victima a violentei domestice”, a mai adaugat aceasta. Dupa ce mama ei a reusit sa scape din casnicia abuziva, s-au mutat intr-un cartier in care nu locuiau alte persoane de culoare si vedeta spune ca a fost discriminate rasial in timpul scolii din acest motiv.

Christina Aguilera

Vedeta nu a avut parte de o copilarie usoara. Tatal cantaretei era sergent in armata amerciana si era de cele mai multe ori violent cu mama ei. Artista nu a avut parte de un camin stabil si se muta in mod frecvent iar acest  lucru a impiedicat-o sa isi faca prieteni. Cantareata a mai spus ca muzica pentru ea este ca un refugiu in cele mai dificile perioade din viata ei.

Oprah Winfrey

Oprah este cea mai bogata si  cea mai influenta femeie din istoria televiziunii. Aceasta are una dintre cele mai dramatice povesti de viata. Mama vedetei avea doar 18 ani cand a adus-o pe lume iar familia ei avea dificultati materiale foarte mari. Vedeta spune ca purta un sac de cartofi in loc de rochie.  Oprah a fost crescuta de bunica ei si a fost abuzata sexual in copilarie inca de la varsta de 9 ani. La 14 ani a adus pe lume un copil care a murit la cateva zile de la nastere.

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *