UGG-uri – de ce este considerată încălțămintea perfectă pentru iarnă

Fashion winter boots

Iarna este sezonul ideal în care putem experimenta cu tot felul de ținute casual. Cei mai mulți dintre noi descoperim că aspectul casual este cel mai potrivit pentru anotimpul rece, și asta pentru că suntem nevoiți să purtăm mai multe straturi de haine. Totuși, putem arăta incredibil de bine în ciuda temperaturilor scăzute.

Dacă ne vom completa garderoba cu o pereche de UGG, opțiunile vestimentare chiar vor fi nesfârșite. Putem purta fără probleme o pereche de UGG la o fustă midi sau la perechea preferată de blugi. De asemenea, putem purta UGG la o pereche de pantaloni skinny, iar pentru partea superioară, putem opta pentru o cămașă cu mâneci lungi sub un pulover călduros.

Pot purta UGG la rochii și fuste?

Când vine vorba de planificarea celor mai reușite ținute de iarnă, secretul constă în a combina perfect piesele vestimentare și încălțămintea de care dispunem. Dacă ne vom concentra asupra câtorva piese-cheie, chiar nu avem cum să dăm greș. Cele mai multe perechi de UGG sunt o alegere minunată în lunile mai reci ale anului și pot fi asortate cu orice, inclusiv cu rochii și fuste. Un palton aruncat peste ținută va asigura confortul termic de care vom avea mare nevoie. Nu toate femeile se simt suficient de curajoase pentru a lăsa puțin picior gol în frigul iernii. Totuși, dacă sunteți dispusă să înfruntați un pic de frig, atunci o pereche de UGG va arăta minunat la rochii și fuste. Încercați totuși să optați pentru rochii și fuste fabricate din materiale groase, tricotate. O rochie cu glugă poate fi purtată cu UGG, obținând astfel o ținută casual superbă. O rochie sau o fustă midi poate fi, de asemenea, purtată cu UGG. Încălțămintea UGG tinde se arate foarte bine la tot felul de rochii și fuste casual, de toate lungimile. De asemenea, creează ținute mai sofisticate decât botinele.

UGG damă pentru ținutele cu blugi

Lucrul grozav despre ținutele de iarnă este că putem să ne bucurăm de confortul și căldura pe care ne-o asigură o pereche rezistentă de UGG damă. Acest tip de încălțăminte arată grozav la aproape toate tipurile de blugi, în special blugi skinny. Vom obține ținute casual potrivite atât pentru muncă, dar și pentru ieșirile în afara orelor de serviciu. O pereche de UGG purtați la blugi skinny și o helancă subțire creează o ținută confortabilă. Pentru un aspect mai sofisticat, optați pentru blugi skinny cu finisaj cerat și, eventual, o helancă într-o culoare mai îndrăzneață. Pentru o plimbare în parc, pregătiți-vă blugii skinny, un pulover gros și lung, paltonul cu cordon și, neapărat, perechea de UGG-uri. Blugii skinny prezintă și avantajul de a putea fi băgați în UGG. Totuși, dacă tivul este puțin mai scurt sau decupat, nu încercați să îi băgați în UGG. Dacă sunteți dispuse să lăsați dezgolită o mică porțiune de piele, atunci puteți purta blugi skinny decupați cu o pereche de UGG.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *