Tu stii care este pretul potrivit pentru indepartarea molozului din zona ta?

3. De postat pe lacafele.ro

Fie că ne referim la o simplă amenajare a grădinii, renovarea unui apartament sau construcția unui bloc de locuințe, aceste proiecte implică producerea unei cantități mai mici sau mai mari de moloz. Fără să realizezi, șantierul tău a devenit o zona plină de saci cu moloz de care trebuie să scapi urgent. Deșeurile de construcții presupun un efort fizic mare și fără ajutorul unei companii specializate în serviciul de transport moloz Bucuresti, cu siguranță nu o să reușești eliminarea lor. Totuși, tu cunoști prețurile din zona ta? Știi care este cea mai bună alegere?

Din fericire, compania CTA HIGH TRANS SRL propune o echipa de profesioniști în colectarea și eliminarea gunoiului. Aceștia sunt instruiți temeinic, iar echipamentele și autospecialele îi ajută să debaraseze cât mai rapid și eficient toate resturile de materiale de construcții.

Prețurile pentru debarasarea molozului diferă în funcție de câțiva factori:

  1. Tipurile de materiale de construcții pe care vrei să le elimini

Deșeurile din demolări sunt obtinute din distrugerea clădirilor, pereților sau a altor construcții. Acestea variază în funcție de compoziție: beton, lemn, gips, cărămidă etc. Fiecare material are proprietăți diferite, iar costurile pot varia în funcție de volumul de muncă necesar pentru îndepărtarea acestora de pe șantier.

  1. Cantitatea de moloz debarasată

Numărul de încărcări și deplasări pe care trebuie să îl facem pentru că tot molozul să fie eliminat este un factor important. Un coleg se va deplasa la locația ta pentru a face estimările totale și pentru a se asigura că autospeciala poate fi încărcată corespunzător. Totuși, mașinile noastre pot colecta o cantitate standard, iar dacă deșeurile nu pot fi debarasate într-un singur transport, atunci costul va fi modificat.

  1. Forța de muncă

În situația în care gunoiul se află la etajele superioare ale unei clădiri și dorești ajutorul din partea echipei, atunci prețurile diferă. Trebuie să ai în vedere că transportarea molozului nu este o muncă ușoară, ținând cont că un sac poate cântarii și 20 de kilograme. În plus, distanța de la șantier până la autospecială implică alte costuri. Avem nevoie de o cale de acces pentru ca vehiculul de dimensiuni mari să poată pătrunde cu ușurință.

În acest sens, fiecare companie de transport moloz propune prețuri diferite pentru debarasarea deșeurilor, însă trebuie să alegi o echipa dinamică care te va scăpa de această responsabilitate într-un timp scurt.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *