Trucuri pentru alegerea meniului de nunta

Trucuri pentru alegerea meniului de nuntaEste adevarat ca alegerea meniului de nunta nu este nici pe departe cea mai simpla alegere, si despre aceasta etapa in ceea ce priveste organizarea nuntii va putem spune ca este deosebit de importanta.

Astfel meniul de nunta este un element cheie atunci cand vorbim despre reusita unei nunti, deoarece dupa acesta invitatii vor putea spune daca ati avut parte de o nunta deosebita din toate punctele de vedere. Trebuie sa fiti atenti la alegerile facute, si trebuie sa incercati sa va surprindeti invitatii.

Despre mancarea de la nunta va mai putem spune ca are un rol destul de important in cadrul petrecerii, si din aceasta cauza trebuie ales cu grija, deoarece invitatii sunt diversi, cu gusturi diferite, care vor trebui satisfacute macar partial.

In primul rand atunci cand veti alege meniul pentru nunta va trebui sa tineti cont si de sezonul in care se va desfasura nunta dumneavoastra. Din fericire meniul de nunta are o structura care iti poate permite sa il personalizezi in functie de sezon, si in functie de tematica nuntii.

Daca vorbim despre meniul standard despre acesta va putem spune ca are in compozitie un aperitiv, ce poate fi servit atat cald cat si rece in functie de anotimp, friptura, de cele mai multe ori de doua feluri, de pui si de porc, pestele, bauturile racoritoare si alcoolice, cafeaua si desertul. Acesta este meniul de baza, in functie de acesta veti face alegerea finala in cazul in care doriti sa respectati acest standard, si sa fiti siguri ca ati facut alegerea potrivita.

In cazul in care nunta ta se va desfasura vara, poti adauga de asemenea in meniu mancaruri mai usoare, cu mai multe verdeata si cu legume proaspete, si veti fi siguri ca meniul va fi pe gustul invitatilor. Trebuie sa folositi alimente de sezon, si sa va asigurati ca nu ii veti ingreuna pe invitati, deoarece acestia nu vor mai putea iesi pe ringul de dans.


Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *