Top 4 sloturi online pentru bugete mici

sloturi bune 2021

Care este motivul dvs. pentru a juca la un buget? Ești un jucător prudent sau pur și simplu nu cauți să cheltuiți prea mult pe hobby-ul tău? Ei bine, oricare ar fi motivul pentru care faci asta, vă vom ajuta să găsiți cele mai bune sloturi online de buget.

Jucătorii au petrecut destul de mult timp studiind cele mai bune sloturi online 2020 din Marea Britanie și de aceea le prezentăm astăzi aici. Nu vă este rușine să jucați la un buget, înseamnă pur și simplu că v-ați încasat câștigurile și încă nu este timpul să umpleți din nou rezervorul. Deci, ce modalitate mai bună de a cheltui ultimele resturi de fonduri decât să găsești un joc de sloturi ca 20 super hot online gratis care să îți reîncarce contul fără să fii nevoit să lucrezi, ba chiar să te distrezi jucând pe sloturi fără a cheltui prea mult.

Slot de buget nr. 1: Book of Dead

Veți auzi întotdeauna zvonuri despre anumite jocuri care sunt pur și simplu mai bune decât altele. Ei bine, acest lucru nu se datorează doar faptului că potențialul lor de câștig îl depășește cu mult pe cel al unui alt joc – s-ar putea face în mod specific cu pariurile reduse permise pentru un anumit joc. Book of Dead este doar unul dintre acele jocuri și pentru toți jucătorii cu buget de acolo, va trebui să încercați acest hit Play’n Go.

Cu 5 role și 10 linii de plată, puteți crede că jocul este destul de modest, dar puteți fi siguri că întoarcerea averii nu este întotdeauna prea dificilă atunci când rămâneți cu acest slot. Puteți paria doar 0,01 de unități, ceea ce face foarte ușor să începeți să urcați înapoi, chiar dacă mai aveți doar 0,10!

În plus, jocul în sine vine cu câteva cadouri drăguțe, care ar putea sfârși prin a-ți crește plățile globale. Toate lucrurile luate în considerare, Book of Dead este unul dintre cele mai bune sloturi din Marea Britanie, cu site-uri web dedicate jocului.

Slot de buget nr. 2. Jack and the Beanstalk

Jack and the Beanstalk este titlul perfect pentru care să optezi și există un motiv întemeiat pentru asta. Cu ajutorul funcției Wilds, puteți obține potențial un număr nelimitat de re-rotiri – este atât de ușor, într-adevăr! Lui NetEnt îi place să numească aceste „Wilds de mers pe jos”, iar scopul lor este foarte simplu. Odată ce îl veți obține pe orice rolă, Wild va declanșa o revenire până când va ieși din câmp.

Ei bine, în acest timp, totuși, s-ar putea să sfârșiți cu o altă re-rotire, care este genială. Puteți obține un pic de profit în acest fel și puteți juca la doar 0,20 cenți. Poate că acesta nu este cel mai de buget slot, dar are un potențial incredibil de a vă ajuta să susțineți un bankroll aflat în dificultate.

Acum, Jack and the  Beanstalk ar lua puțin înainte și înapoi, așa că cel mai important lucru este să nu te bazezi pe ea dacă ai ajuns la o singură monedă, dar din nou majoritatea jocurilor de sloturi nu se vor dovedi prea amabile în acest moment.

Slot de buget nr. 3: Starburst

Unul dintre cele mai bune sloturi din Marea Britanie, fără greșeală, Starburst continuă să fie un adevărat salvator pentru mulți jucători care și-au pierdut norocul. Totuși, pentru a vă asigura că lucrurile privesc cu adevărat în sus, s-ar putea să vă gândiți la o călătorie peste stele și să vedeți ce se află dincolo de ele – o posibilitate este profitul suplimentar.

Cu Starburst, va trebui să vă bazați doar pe caracteristica Expanding Wilds și Free Spins, dar, în general, acesta este un joc decent. Puteți juca la doar 0,10 cenți, ceea ce îl face puțin mai plăcut decât celelalte titluri, deoarece și potențialul său de plată este ușor mai bun.

Slot de buget nr. 4: Tower Quest

Dacă ai ceva pentru dramatism, atunci Tower Quest ar fi jocul tău. Turnul este condus de un mag rău pe care îl vei purta ocazional în bătălii, dar asta nu contează în totalitate. Tower Quest vă permite să vă multiplicați miza de 500 de ori și puteți reduce cu ușurință suma pariului până la 0,10 cenți pe rolă.

Aceasta este o sumă suficientă pentru a vă menține în joc. În plus, există bare de „mană” și „sănătate” la care veți contribui cu fiecare victorie. Odată ce ați adunat suficient din oricare dintre ele, veți intra în domeniul magului unde veți purta o luptă pentru bani în plus.

De ce considerăm că Tower Quest este unul dintre cele mai bune sloturi din Marea Britanie este foarte simplu. Jocul este ușor de accesat, oferă o poveste de fundal minunată și este încă citat drept unul dintre cele mai generoase sloturi.

Alegeți sloturile de buget online pentru a vă extinde contul

În general, puteți găsi un joc destul de decent de aproape fiecare furnizor de acolo. Nimeni nu te va percepe ca fiind prea zgârcit pentru a participa, iar majoritatea sloturilor vor începe cu 0,20 de cenți. Din nou, este important să cunoașteți bine jocurile din jur.

Chiar și atunci când oamenii vor să cheltuiască puțin mai puțin pe sloturi și să se joace mai mult, trebuie să vă amintiți că nu este sfârșitul lumii dacă rămâneți fără bani. În loc să depuneți mai mult înainte de data alocată pentru aceasta, vă puteți bucura pur și simplu de unele dintre versiunile gratuite pentru redare.

Acest lucru vă va oferi o idee despre ce titluri alegeți atunci când banii sunt pe sfârșite aici. Totuși, dacă ar trebui să recomandăm titluri specifice, probabil că vom fi de acord că jocurile Play’n Go au unele dintre cele mai economice opțiuni.

Veți dori întotdeauna să vă alocați mai întâi o limită atunci când jucați sloturi online de buget. Nu uitați să nu o încălcați și să respectați titlurile pe care le-ați testat. De fapt, încercați să petreceți ceva timp testând jocurile gratuite înainte de a depune bani. Acest lucru vă va permite să minimizați eventualele pierderi care au fost ușor de evitat în caz contrar. Este chiar atât de simplu și nu uitați să vă distrați în acest proces.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *