TOP 10 Idei de cadouri care topesc inima femeilor

thumbnail

În spatele oricărei femei puternice care pare de neclintit, se află o tânără copilă plină de emoții ce abia așteaptă să fie impresionată.

Chiar dacă în peste 90% din cazuri pare o adevărată provocare, acest lucru nu e imposibil. Femeile adoră aceste cadouri utile, romantice, care evidențiază energia lor feminină dând naștere unor emoții greu de descris. Prin urmare, iată astăzi 10 idei de cadouri cu care o poți surprinde cu succes pe cea mai frumoasă iubită, mămică, bunică, soră și nu numai.

Cutie de bijuterii verde You’re too precious + Brățară 7 Chakre CADOU

E la fel de prețioasă precum bijuteriile ei care o fac să strălucească în mulțime? Sigur va aprecia această cutie de bijuterii prevăzută cu mai multe rafturi și spații de depozitare. Sistemul de închidere cu lacăt îi oferă un aer intim, misterios, iar materialul luxos și moale o va transforma în centrul atenției pe măsuța de toaletă. Extra vine și cu o brățară spirituală cadou ce o poate ajuta să obțină succes pe toate planurile.

Stativ de căști Disco-stand

stativ-de-casti-disco-stand-866316

Pentru cele care obișnuiesc să stea ore în șir în fața calculatorului sau cele pentru care muzica e un hobby desăvârșit, un stand de căști e o alegere cool care are grijă de accesoriile preferate. Sistemul de iluminare RGB îl pune cu ușurință în valoare, iar baza antiaderentă mentine căștile în locul corespunzător până la următoarea utilizare. Totul fără cabluri rupte, căști zgâriate etc.

Suport bijuterii creativ Copac cu păsări Fortune

suport-bijuterii-creativ-copac-cu-pasari-fortune-558822

E cea mai creativă femeie din Univers? Atunci merită un cadou pe măsură! Cei la Mindblower recomandă acest suport de bijuterii deosebit ce poate fi dăruit cu ocazia zilei de naștere, de Crăciun, de Ziua Mamei și nu numai, și de la care nicio femeie nu-și va mai putea lua ochii. Contrastul dintre catifeaua cutiuței de la bază și ramurile aurii este unul elegant, atractiv, motiv pentru care nu e doar suportul perfect pentru diferite bijuterii și accesorii de înfrumusețare, cât și o piesă decorativă specială. Dar mai presus de toate, va fi presărat cu dragostea ta infinită.

Pătură cu mâneci, glugă și buzunar cangur, Flanel & Polar, 130 cm, Gri

Iată și cadoul care a reușit să mulțumească zeci de femei care ar face orice doar să aibă o viață pe insule exotice, în zonele calde ale globului. Dacă acest lucru nu e posibil, pătura cu mâneci, glugă și buzunar cangur este alegerea perfectă ca să-ți încurajezi marea iubire să nu renunțe la tabieturile preferate în timpul sezonului rece. Îi va ține de cald de fiecare dată, fiind moale, din materiale de o calitate superioară, dar în același timp poate face și diferite activități nefiind limitată ca în cazul păturilor clasice.

Rucsac Laptop Antifurt Business Backpack waterproof USB

Tinde să-și piardă frecvent lucrurile și nu poate să călătorească fără strictul esențial? Rucsacul antifurt este alegerea perfectă! Are un design elegant și o capacitate generoasă, fiind prevăzut și cu un sistem inovator antifurt care previne incidentele neplăcute. Pentru persoanele moderne acest rucsac este o alegere cu atât mai bună dat fiind că e rezistent la apă și e prevăzut inclusiv cu port USB pentru încărcarea gadgeturilor preferate.

Centură terapie dureri menstruale TranquilCycle

centura-terapie-dureri-menstruale-tranquilcycle-153501

Nicio femeie nu e în apele sale în acea perioadă a lunii. Tu te poți ocupa de sarcinile casnice, de servitul meselor la pat și de băile calde cu multă spumă. Iar această centură pentru durerile menstruale reutilizabilă va avea grijă de disconfortul pe care ea îl are. E prevăzută cu 4 intensități de vibrație ajustabile ce relaxează musculatura abdominală și 3 niveluri de căldură personalizabile după caz.

Ceas de perete cu cuc Tick-Tock Cuckoo

Pentru femeile matinale, dar și pentru cele care vor să-și organizeze timpul mai ușor, ceasul Tick-Toock este un cadou minunat. Pe lângă designul deosebit care va evidenția cu ușurință sufrageria, dormitorul sau orice altă încăpere, ceasul ergonomic contribuie la organizarea timpului în mod eficient fiind o alegere utilă.

Suport lumânare decorativă Caruselul cu zâne

Iubitoare de lumânări? Colecția sa va deveni mult mai atractivă având în centrul atenției un suport lumânare decorativă sub formă de carusel de zâne. Oferă un aspect deosebit întregii colecții iar seara, la lăsarea întunericului, atmosfera va deveni una romantică care-i va induce o stare de relaxare. Și va fi și mai încântată în tot acest timp să te aibă alături și să o strângi în brațe.

Trandafir criogenic cu Înger păzitor

Dragostea e cel mai ușor de exprimat prin gesturi mărunte. Și uite o modalitate prin care toată această iubire poate fi conservată o eternitate prin intermediul trandafirului criogenic cu înger păzitor. Îi vei transmite o mulțime de emoții frumoase și întreaga apreciere pe care i-o porți, în timp ce acest trandafir îi va aminti de aceste momente cu fiecare privire.

IubiBear Ursuleț îndrăgostit cu lumini colorate 40 cm

iubibear-ursulet-indragostit-cu-lumini-colorate-40-cm-081109

Atunci când dragostea este sinceră și infinită, orice femeie se transformă într-un adevărat copil pe interior la întâlnirea unui cadou entuziasmant, indiferent de vârstă. Acest ursuleț este un gest minunat care se înscrie pe lista cadourilor pentru femei deosebite ce poate impresiona cu ocazia zilei de Sfântul Valentin, de Ziua Femeii, de ziua de naștere etc. Designul iese în evidență cu ușurință, iar luminițele LED îl transformă într-o adevărată piesă de artă în colecția oricărei femei, chiar și la lăsarea întunericului, fiind ușor de surprins.

Toate aceste cadouri speciale le poți găsi la Mindblower.ro alături de multe alte sugestii. Sunt livrate cu atenție la orice adresă de pe teritoriul României chiar și în 24-48 ore și vor surprinde negreșit indiferent de alegerea pe care o vei face.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *