Tinerete fara batranete si viata fara de sport!

Mark Twain spunea ca „Varsta este o chestiune a mintii asupra materiei. Daca nu te deranjeaza, nu conteaza„. Stim cu totii sportul nu are varsta, iar pozele de mai jos demonstreaza asta!

sport

La 62 de ani, Greta Pontarelli este o pensionara campioana la dansul la bara. Din Statele Unite, Greta a început să danseze la bara ca sa se trateze de osteoporoza si a ajuns campioana la acest sport.

sport

Lloyd Kahn adora skateboardingul de la 65 de ani. Initial cand a urcat pe el si-a rupt mana. A tras consluzia ca nu trebuie sa ii lipseasca protectie: casca, cotiere, genunchere, manusi speciale. Acum are 79 de ani si adora sa faca trickuri speciale. „Nu ma aventurez cum o fac tinerii in putere, si asta ca sa pot sa aterizez mereu in picioare

sport

Yvonne Dole a avut un accident de masina la varsta de 80 de ani si de aici a rezultat si o contuzie serioasa. Doctorii i-au recomandat sa renunte la patine. Acum are 89 de ani si continua sa participe la competitii. „Daca vreodata am vreun moment de cumpana, ma uit la cum sunt colegele mele, imi pun patimele si zambesc

sport

Ruth Flowers s-a decis sa devina DJ la 68 de ani. Acum are 73, adora sa calatoreasca in jurul lumii si este DJ in cele mai populare cluburi din strainatate.

sport

La 88 de ani Johanna Quaas este cu adevarat o stea a gimnasticii. Diferenta dintre ea si micile gimnaste este ca ea s-a apucat de asta la 56 de ani.

Arata-le si prietenilor tai!

Un comentariu

  1. nu imi vine sa cred:))) bravo lor ca pot sa faca asta la anii astia inaintati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *