Tatal Laurei Cosoi a murit in urma infectarii cu noul coronavirus

Tatal Laurei Cosoi a murit in urma infectarii cu noul coronavirus

Tatal Laurei Cosoi a murit in urma infectarii cu noul coronavirus. In ciuda tuturor eforturilor depuse de medici pentru a-l salva, acesta s-a stins din viata.

Se pare ca Marius Cosoi avea si alte probleme de sanatate,  acesta suferea de ceva timp de diabet zaharat.

Marius Cosoi a fost profesor de educatie fizica la Colegiul National din Iasi si este antrenor de handbal si baschet. Moartea sa i-a indurerat pe apropiatii sai. In plus unele dintre cele mai emotionante mesaje a venti din partea lui Catalin Eugen Casa, vicepresedintele Federatiei Romane de Scrabble.

    Mesajele transmise de cei dragi

„Azi, tăticul meu iubit și bun a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor …”, a scris actrita in mediul online

„Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după ce a fost infectat cu [noul] coronavirus. Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă.
Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A.
Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal de băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a „Daciadei”, cum se numea întrecerea școlară înainte de 1990. Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenți ai lui Poli Iași. Era și acum profesor de sport la Colegiul Național. Feciorul meu și colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut șansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să învețe copiii să iubească mișcarea și jocurile sportive.
Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Eugen Caba, vicepresedintele Federatiei Romane de Scrabble.

Laura Cosoi delcara despre tatal ei ca este pasionat de gradinarit si ca avea o viata linistita „Tatăl meu este profesor de sport, un om normal, cu o viață firească, președintele clubului de baschet feminin Național Iași. Îi place grădinăritul, are grijă de puii din curte, în fiecare toamnă face vin, iarna merge la munte, în vacanță, vara la mare și în general, duce o viață liniștită”,  a mentionat aceasta.

Cu patru ani in urma, tatal Laurei Cosoi a aparut intr-o reclama la salamul sasesc . “Ei bine, intr-o buna zi, Alina (sora Laurei) i-a propus tatei sa participe la castingul pentru Salamul Sasesc. Dupa numeroase insistente, tata nu numai ca s-a dus, dar chiar a si castigat castingul. Astfel, tatal meu a avut proba de costum, indicatii de urmat si acum apare in spotul tv, fiind sasul Ludwig. Asadar, tata este in reclama pentru Salamul Sasesc, iar eu sunt in reclama Pantene. Cum este si viata asta. Niciodata nu m-as fi gandit ca am sa fiu colega cu tata de spot tv. Hai, daca apaream in acelasi spot poate era ceva firesc, dar fiind in spoturi diferite, pentru branduri diferite, activand in domenii diferite, chiar mi se pare once in a lifetime” a povestit in acea perioada Laura Cosoi.

Vara asta Laura Cosoi a adus pe lune al doile copil, o fiica pe nume Vera in ziua in care este celebrata Sfanta Maria.

Actrita mai este mama unei fiice in varsta de 2 ani pe nume Rita. In luna august a anului 2015, Laura s-a casatorit cu omul de afaceri Cosmin Curticapean.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *