Supa italieneasca cu quinoa si naut

Supa italieneasca cu quinoa si naut

Supa cu quinoa si naut nu trebuie sa iti lipseasca din meniu. Poate ca nu iti place foarte mult supa clasica de perisoare sau cea de galuste si iti doresti sa incerci ceva nou. Supa italieneasca cu quinoa si naut este complet diferita fata de tot ce stiai. Aceasta este satioasa, usoara si in acelasi timp contine ingrediente de cea mai buna calitate.

Acesta este genul de supa dupa care nu iti vei mai dori sa mananci si felul doi ci doar sa te bucuri de gustul ei bogat astfel incat sa poti savura fiecare lingura cu supa.

Ce implica reteta de supa italieneasca cu quinoa si naut

Pentru supa:

2 linguri de ulei de masline

o ceapa alba

4 morcovi medii

3 catei de usturoi

o conserva de naut

200 grame de quinoa

o conserva de sos de rosii

1 lingura mix de condimente italienesti (oregano, busuioc, rozmarin)

un litru de supa de legume

60 ml de apa

sare si piper, dupa gust

Pentru „smantana”:

1/2 cana de caju

o lingura drojdie inactiva

sare si piper

Modul de preparare al supei

Ca sa poti pregati aceasta supa delicioasa trebuie mai intai de toate sa pregatesti o oala incapatoare. Toaca ceapa marunt si o poti adauga in oala alaturi de uleiul de masline. Caleste ceapa pana cand devine translucida dupa care poti adauga morcovii curatati si taiati in cubulete mici. Mai poti adauga usturoiul dat prin presa astfel incat supa sa aiba un gust mai interesant. Caleste totul pana cand morcovii se inmoaie usor. Dupa care poti adauga nautul si quinoa. Pune totul intr-o oala si adauga peste sosul de rosii, condimentele italienesti, sarea si piperul.

Amesteca totul bine dupa care poti adauga supa de legume si apa. Lasa totul la foc mic, cu capac timp de 20-30 de minute. Poti verifica oala din cand in cand si mai amesteca pentru a se evita lipirea. Daca vei observa ca lichidul scade prea mult mai poti adauga apa.

Intre timp poti hidrata cajuul in apa fierbinte pentru o perioada de 10-20 de minute. Dupa care poti pune nucile in blender si pastreaza o parte din apa. Poti adauga drojdia inactive si poti condimenta cu sare si cu piper. Blendeaza bine pana in momentul in care vei obtine o crema fina si omogena.

La final poti adauga in aceasta supa crema pe care ai obtinut-o si poti amesteca totul incet pana cand se incorporeaza. In acest fel vei obtine o supa cremoasa, fina si care sa fie absolut delicioasa. O vei putea servi cu frunze proaspete de spanac daca vrei sa ai o masa mai consistenta si mai sanatoasa.

Supa italieneasca cu quinoa si naut este cea pe care o poti consuma in orice moment al zilei. Cu siguranta iti va oferi satietatea pe care o doresti si vei stii ca nu iti va afecta silueta sub nicio forma. Este o supa satioasa care iti va oferi energie pentru intreaga zi. Mananca sanatos si vei avea parte de cele mai bune rezultate.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *