Statistici și tendințe păcănele online

Statistici și tendințe păcănele online

Cu siguranță anul 2020 a însemnat un moment important pentru toate firmele care activează în domeniul online. Lucrurile nu stau diferit nici în ceea ce privește sloturile sau păcănele online așa cum mai sunt denumite. Pentru că situația sanitară și noile realități au schimbat percepția despre interacțiune și siguranță, online-ul a ajuns să se dezvolte într-un ritm mult mai rapid decât cel estimat.

Acum că lucrurile s-au așezat și lumea reintră pe făgașul normal și revine la obiceiurile anterioare, este posibil să asistăm la o nouă reașezare a lucrurilor. Însă un lucru rămâne cert, oamenii au aflat ce înseamnă cazinourile online, le-au descoperit avantajele și au căpătat mai multă încredere în acest domeniu.

Câteva statistici interesante despre piața de cazinouri online din România.

Deși nu dispunem de prea multe informații sau sondaje de opinie, știm doar că în clipa de față în țara noastră activează peste 30.000 de agenții de pariuri și că pe piață sunt licențiate și unele dintre cele mai importante branduri din domeniul industriei de gambling.

Procentul celor care sunt jucători constanți pe platforme dedicate este undeva la 3%, iar suma medie cheltuită lunar este plasează între 50 și 100 de lei.

Valoarea pieței de jocuri de noroc din țara noastră se ridică undeva la 700 de milioane de euro și reprezintă aproximativ 0,25% din piața europeană. Aportul în economia națională este de aproximativ 1 miliard din PIB și cu contribuții din impozite, taxe și profituri de peste 300 de milioane de euro.

Cum datorită informatizării și mediatizării recente, platformele de jocuri online au devenit din ce în ce mai cunoscute, segmentul de piață cu cel mai mare avânt și cu cel mai mare potențial de dezvoltare este reprezentat de cazinourile online. Creșterile sunt estimate a fi de 5-7% în fiecare an, cu mult mai mult decât cele ale cazinourilor clasice, care se află într-un amplu proces de restructurare și de adaptare la nevoile clienților actuali.

Cei mai mulți români joacă la recomandarea prietenilor și pentru a se distra. Jocurile de păcănele sunt mai mult asociate acestui tip de preocupare, pe câtă vreme pokerul sau jocurile de ruletă sunt considerate jocuri de noroc pentru câștig.

Un alt aspect care începe să intre încet în discuție este legat de gradul de dependență în rândul jucătorilor împătimiți. În țara noastră acesta ar fi undeva la 0,6%, cu puțin sub media europeană. Însă, datorită creșterii pieței de jocuri de noroc, și aceste cifre sunt în creștere.

În aceste condiții, cele mai importante platforme de pe internet se implică activ și în susținerea unor campanii de informare asupra riscului de a dezvolta dependență. Este promovat mult jocul responsabil și echilibrat, cu un control riguros al banilor alocați.

Dacă vrei să ai parte de un joc echilibrat, în care activitatea este strict controlată, folosește Betfair login. Betfair.ro este o platformă cu tradiție, licențiată, sigură și implicată în promovarea unui joc cât mai responsabil.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *