Soluții pregătitoare profesionale pentru manichiuri moderne!

Soluții pregătitoare profesionale pentru manichiuri moderne

Pentru ca o manichiură modernă să fie foarte estetică și foarte rezistă în timp este nevoie de îndemânare, produse de foarte bună calitate și soluții pregătitoare profesionale.

Fără soluțiile pregătitoare de foarte bună calitate, nu putem discuta despre o manichiură estetică, rezistentă la agresiuni și umiditate și nici nu putem realiza manichiuri foarte complexe.

Care sunt principalele produse pregătitoare importante pentru realizarea unei manichiuri?

Astfel de produse se folosesc întotdeauna pentru realizarea de manichiuri de tip gel sau de manichiuri de tip semipermanent. Aspectul deosebit al acestor manichiuri și complexitatea lor sunt și rezultatul faptului că se folosesc întotdeauna produse complexe pentru realizarea lor.

Ce este soluția de tip Primer?

Această soluție are drept scop principal, creșterea aderenței celorlalte soluții folosite în realizarea manichiurilor de tip gel sau a celor de tip permanent. Există soluții de tip Primer cu acid, fără acid și non-acid. Soluțiile de tip Primer cu acid sunt cele mai eficiente. Se aplică direct pe suprafața unghiilor și acționează în doar câteva minute. Această soluție va determina apariția unor micropori pe suprafața unghiilor unde gelul va pătrunde cu ușurință. Rezultatul nu poate fi decât unul singur – creșterea aderenței la suprafața unghiilor a soluțiilor folosite pentru realizarea manichiurilor moderne.

Ce este soluția de tip Base Coat?

O manichiură care implică folosirea de geluri contructie și geluri color necesită întotdeauna folosirea unei soluții profesionale de tip Base Coat. Dacă soluțiile de tip Primer se aplică pentru prima dată pe suprafața unghiei pentru a le deshidrata și pentru a le mări aderența, soluțiile de tip Base Coat au drept rol principal protecția unghiilor împotriva pigmenților care exista în gelurile speciale pentru manichiuri și în ojele semipermanente și care nu este bine să vină în contact direct cu unghiile naturale.

Sunt, de asemenea, soluții foarte utile pentru persoanele care au unghii sensibile și care se rup foarte ușor.

Ce sunt soluțiile de tip Top Coat?

La finalul manichiurilor moderne, se aplică soluțiile de acest gen. Ele sunt un fel de lac care oferă o strălucire foarte frumoasă unghiilor și o foarte bună protecție împotriva apei sau a agresiunilor.

FSM-românia.ro – soluții pregătitoare profesionale pentru manichiuri!

Soluții pregătitoare foarte variate și profesionale pentru manichiuri puteți cumpăra cu ajutorul magazinului online FSM-românia.ro. Oferta acestui complex magazin online include toate categoriile principale de produse pentru manichiurile moderne: geluri construcție, geluri color, aparatură ultramodernă, kituri unghii, polygel, decoruri unghii, tatuaje, produse EVERIN, soluții dezinfectante profesionale, accesorii și ustensile de toate tipurile, acetone, soluții degresante, uleiuri pentru cuticule, pudre acrilice, etc.

Produsele pot fi comandate online și în cantități mici și în cantități mari. Plata se face cu cardul sau în numerar, în momentul primirii coletului. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei, serviciile de transport sunt complet GRATUITE. Timpul de livrare este scurt, respectiv 1-3 zile.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *