Semnele care iti indica ca nu mai esti indragostita

Semnele care iti indica ca nu mai esti indragostita

Intensitatea sentimentelor pe care le avem fata de partenerul nostru poate fluctua de-a lungul timpului. Relatiile se schimba pe masura ce timpul trece si fara sa iti dai seama poti ajunge sa te indepartezi de partenerul tau tot mai mult.

Vezi pe linkul urmator mai multe informatii despre realtii https://www.site-pedia.ro/15-Sex-Relatii-Copii/ .

Semnele care iti indica ca nu mai esti indragostita

Petreci tot mai putin timp cu partenerul tau

La inceput cu siguranta iti doreai sa stai cat mai mult cu partenerul tau. Acum in schimb ai devenit mult mai rece si mai indiferenta. Nu mai simti nevoia sa petreci timp alaturi de el si nu iti este teama sa arati asta.

Partenerul tau nu te mai atrage

Atractia poate fluctua si mai tine si de armonia care exista in cuplu. Este foarte important sa vezi care sunt motivele pentru care tu si partenerul tau nu  mai sunteti atat de apropiati si sa iti dai seama daca este cazul sa faci o schimbare.

Nu mai este special pentru tine

Atunci cand nu mai simti nimic pentru persoana de langa tine inseamna ca si relatia ta este pe sfarsite. Partenerii care sunt indragostiti se simt fericiti si isi pretuiesc jumatatile.

Nu te gandesti la el atunci cand nu sunteti impreuna

Daca la inceputul relatiei te gandeai intruna la partenerul tau acum gandurile tale se indreapta catre altceva. Este absolut firesc ca pe masura ce timpul trece sa te gandesti tot mai putin la partenerul tau dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa iti mai pese de el. Daca nu il iei in calcul atunci cand iei o decizie importanta trebuie sa iti dai seama ca este un indiciu important care iti demonstreaza faptul ca dragostea dintre voi a disparut.

A disparut respectul

Intr-o relatie trebuie sa existe respect. Daca ti-ai pierdut respectul fata de partenerul tau atunci este clar ca nu mai trebuie sa ramai in aceasta relatie. In plus trebuie sa iti faca placere sa petreci timp alaturi de el si sa va ascultati unul pe celalalt. O buna relatie se bazeaza pe respect, comunicare si pe prietenie. O relatie in care nu mai exista comunicare si respect nu este o relatie tocmai potrivita.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *