Secretele din spatele imperiului Kardashian

Secretele din spatele imperiului Kardashian

Secretele din spatele imperiului KardashianFamilia Kardashian este una dintre cele mediatizate si populare de peste ocean. Kris Jenner este atat mama cat si managerul familiei si dezvaluie care sunt secretele care stau in spatele imperiului Kardashian.

   Afla mai multe despre celebra familie

In cadrul evenimentului BoF  rolul de speaker a fost detinut de Kim. Evenimentul a avut loc in Wesfield Century City iar locatia aleasa a fost cea in care s-a deschis un nou magazine al celebrei dive.

„Lucrăm împreună zilnic”, a transmis Kris. „Daca nu filmăm Keeping Up With the Kardashian, lucrăm pentru parfumurile și cosmeticele lui Kim, sau la brand-urile lui Kylie, și așa mai departe. Cred că fetele sunt atăt de creative și știu exact ceea ce vor să facă, încât nu au nevoie să audă de la mine idei pentru rujuri sau ceva asemănător. Datoria mea este să le duc în direcția în care să le valorific pasiunile și să le arăt cum ar trebui sa arate o afacere, să le ajut să se dezvolte și să mă descurc cu o întreaga echipă în spate.”, mai spune aceasta.

Kris a mai transmis faptul ca are un motto pentru afaceri „Dacă cineva îțî spune NU, înseamnă că stai de vorbă cu persoana greșită, așa că nu renunța niciodată.”.

Kriss Jenner a spus ca a reusit sa isi tina fetele unite si ca acestea sa evite conflictele „Am o listă in care am scris tot ce au fetele de făcut penntru restul anului. Adăugăm si sustragem din ea, astfel încât să nu se suprapună și să aiba un sens fiecare dintre lucrurile planificate. E nevoi de multa muncă pentru a face lucrurile sa funcționeze perfect,și pentru a împărți sarcinile perfect. Este o conversație planificată pentru fiecare zi, deoarece fetele au programul foarte încărcat si difera la fiecare. Uneori mă simt de parca as lucra in companii total diferite”.

Tot Kriss mai spune ca fetele ei nu sunt deloc competitive. „De obicei ne certăm pentru că cineva întârzie mereu sau are un comportament lipsit de respect”, a adaugat Kim Kardashian.

„Sora mea, Kendall, spre exemplu a fost prinsă întru-un scandal de proporții asupra căruia nu a avut control absolut deloc. A vrut sa spuna tuturor ceea ce s-a întâmplat și ce simte însă i s-a spus că ar fi mai bine sa nu facă asta. I-am spus că ar fi mai bine să spună lucrurilor pe nume in reality-show-ul nostru, poate că s-ar fi simțit mai confortabil in acest cadru”,  a mai declarat Kim.

Imperiul Kardashian este unul dintre cele mai populare imperii. Kriss Jenner a reusit sa isi puna fiicele in lumina reflectoarelor si sa le pastreze acolo de-a lungul timpului. Aceasta a reusit sa ajunga la o avere colosala.

Toate surorile Kardashian – Jenner se bucura de un real succes. Acestea au foarte multe colaborari cu branduri recunoscute dar si propriile lor companii. Celebrul serial a reusit sa le aduca in atentia publicului dar si in atentia presei. Kriss Jenner a stiut cum sa isi puna in valoare familia.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *