Rochia perfectă pentru nuntă – ce model?

Ai primit o invitaţie la cineva apropiat la nuntă și nu ai încă ţinuta perfectă? Vrei să arăți deosebit, dar în același timp să nu doreşti să eclipsezi mireasa? Dacă da, atunci citiți acest articol. Vă recomandăm ce tip de rochii sunt în prezent în top, precum și la ce să fiţi atenţi atunci când alegeți o ținută pentru nuntă.

Alegerea rochiei pentru nuntă – sfaturi ce merită luate în considerare

În primul rând, trebuie să evitaţi rochiile albe lungi, precum și cele în nuanţe de ecru – trebuie să ţineţi cont că aceste tipuri de modele sunt rezervate miresei. Negrul este, de asemenea, mai bine evitat – este prea teatral și serios, dar dacă îl accesorizăm corespunzător, vesel şi colorat, îl puteți alege și pe acesta. Rochiile pentru nuntă ar trebui să fie, de asemenea, confortabile – așa că acordați atenție croielii și lungimii. Modelele fluide sunt probabil cele mai des alese de către doamne, în principal datorită confortului în timpul dansului – nu strâng excesiv corpul și se aşează frumos – mai ales la întoarcere. Lungimea mânecii și grosimea materialului sunt, de asemenea, importante – atunci când alegeți aceste elemente, este necesar să se țină cont de perioada anului în care va avea loc evenimentul. Când nunta este planificată pentru vară, este mai bine să renunți la rochiile cu mâneci lungi. Temperatura aerului din lunile de vacanță poate fi cu adevărat foarte ridicată și, de asemenea, te poți încălzi în timpul distracției la nuntă.

Rochii pentru nuntă – tendințe anului 2020

Faptul că culorile pastelate sunt la modă și în acest sezon nu este probabil o surpriză. Datorită subtilității lor, se potrivesc perfect cu ceremonia de nuntă. Le recomandăm mai ales mamelor tinere, precum și domnișoarelor de onoare – aceste persoane ar trebui să arate deosebit de spectaculos, motiv pentru care roz pudră, verde mentă, liliac, banană, turcoaz și albastru vor fi un succes.

Doamnele cărora le plac culorile mai expresive pot alege diferite nuanțe de roșu, albastru bleu-marin, perfecte pentru vara culoarea coralului, precum și verde suculent. Aceste culori, precum și diferite modele de rochii atât clasice, cât și mai sofisticate pot fi găsite aici: https://www.bonprix.ro/categorie/3122/pentru-nunta/.

Un element atemporal al rochiilor elegante – pentru nunți și alte sărbători – este dantela. Poți alege o rochie cu elemente din dantelă sau complet din dantelă. Cu toate acestea, trebuie menționat că acum cele mai populare rochii pentru nuntă sunt cele diversificate un strat de tul. Acest material delicat, subțire și transparent conferă creației lejeritate și finețe și, de asemenea, creația arată frumos în timpul dansului! O tendință fierbinte care domină în prezent ringurile de dans la nuntă sunt și rochiile asimetrice – mai lungi în spate și mai scurte în față. Acestea prezintă picioarele frumos (mai ales când partea din față ajunge înaintea genunchiului), dar în același timp nu sunt prea provocatoare. În sezonul de primăvară / vară 2020, volănaşele și-au făcut loc în moda femeilor, care împodobesc nu doar ţinutele zilnice, ci și cele elegante. Alegeţi o rochie de nuntă cu volănaşe și obțineți o ținută stilată din moda fierbinte a Spaniei! Doamnele cărora le place eleganţa clasică, chiar și şi ţinutele de bal, pot fi tentate să cumpere o rochie din țesătură strălucitoare sau diversificate cu paiete sau mărgele. Aceste ornamente fermecătoare îl fac extrem de elegant și se potrivesc bine cu natura jucăușă a acestei sărbători unice.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *