Rochia de mireasă deosebită se recunoaște după privirea aruncată pe furiș de persoana iubită

advertorial-princessbrides-rochiidemireasageneral

Nu mai există zile oarecare din clipa în care el s-a pus într-un genunchi, ca secerat de pe picioare de o emoție copleșitoare, și ți-a adresat cea mai memorabilă întrebare.

Tot ce a urmat, acel șuvoi de entuziasm amestecat cu un stres până atunci de neimaginat, ți-a testat răbdarea, cu care se spune că treci și marea, deși, după cum află ulterior cu toții, aceasta nu prea te ajută să faci față oceanului de emoții. Nunta se apropie nu cu pași repezi, ci parcă în fugă, timpul pare mereu să nu îți ajungă și singurul lucru care, după toate acestea, te va convinge că a meritat, va fi rochia de mireasă superbă care un pic te-a tachinat, ba că ți s-ar potrivi, ba că nu prea, dar știi cum se glumește, că cine se tachinează, se iubește. Probabil și cu alesul tău este aceeași poveste.

Timpul e scurt, rochia de mireasă poate fi la fel

Precum spuneam, nu mai există zile oarecare. În fiecare moment simți că mai trebuie făcut ceva, altfel o să fie un fiasco total nunta și chiar și atunci când pare că totul este rezolvat, mai apare câte un obstacol inopinat.

Ca să fim sineri, oricum te-ai stresa, fiindcă dacă nu ar fi un motiv real care să-ți atragă atenția, ți-ai imagina fel și fel, ca să-ți ocupi timpul cu ceva. Și atunci de ce să nu fie acel ceva rochia de mireasă deosebită în care vei impresiona?

Ia în considerare câteva aspecte care, cu sprijinul Princess Brides, te vor scuti de surprize neplăcute:

Planifici o nuntă de vară, cadrul natural este perfect, tu la fel, razele soarelui abia îndrăznesc să se atingă de albul rochiei de mireasă lejere în care te-ai înfășurat, iar tu vrei neapărat, dar neapărat, trenă, și nu accepți altceva. Ți-o recomandăm, dacă poți promite să nu calci pe ea, ceea ce se poate întâmpla destul de ușor, sau că nu va ajunge sub talpa altcuiva. Fii atentă, așadar, la lungime și, în aceeași măsură, la alaiul de lângă tine;

– Vrei neapărat corset, să ai un mijloc suplu, ca sculptat de un maestru super talentat, tânjești după acel look monumental, să pari ca și cum fix atunci ai coborât de pe piedestal. Nu concepi să lipsească de la nunta ta împărătească, așa că bați din picior pentru ca dorința să se îndeplinească. Ai dreptate, iar la Princess Brides avem atâtea modele, încât ai putea umple palatul tău imaginar cu ele.  Corsetul accentuează talia și dă o formă senzuală trupului feminin, însă dacă nu știi cum se poartă fiecare model, cere un sfat sau mai gândește-te puțin;

Vrei o rochie de mireasă deosebită cu mult volum, care să dea impresia, atunci când calci, că de la aerul adunat sub ea, pulsează ca și cum ar respira. Îți place impozanța pe care o conferă o crinolină și nu ai nicio vină că vrei, admirația se cuvine oricărei femei, dar ai grijă că însăși volumul te poate pune în dificultate, deoarece crinolina aduce și rigiditate întregii ținute;

– Visezi la cât mai multă dantelă, straturi peste straturi, absolut rafinament, dar și un potențial accident. Este o țesătură ușoară și foarte delicată, putând face orice mireasă să fie la fel de ușor stresată. Cine știe? Poate mai puțină o să-ți vină mai bine, dar stabilim după ce ne consultăm cu tine.

Un sfat poate fi urmat sau ignorat

advertorial-princessbrides-rochiidemireasageneral2

Ai grijă pe cine iei cu tine atunci când îți alegi rochia de mireasă, fiindcă te poate fie ajuta, fie, bineînțeles neintenționat, încurca. Dacă este cineva din familie, cam departe de vârsta ta, precum mama, mătușa sau o bunică, poate fi o problema faptul că au în minte imagina ta de când erai mică.

Te-au văzut crescând și încă probabil te asociază cu fetița care erai cândva, iar sfatul lor va fi mai mult pentru ea, nu pentru femeia care ai devenit. „Prea decoltată!”, „Prea scurtă!”, „Prea mulată!”, „Era altfel pe vremea când eram eu fată…”, și alte asemenea idei te pot îndruma spre o nuntă ratată.

Ai mai multe șanse să fii pe aceeași lungime de undă cu cineva cu care ai în comun vârsta, însă și aici există un risc, de a se proiecta imaginea lor asupra ta, care poate nu ți se potrivește.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *