Roast-ul incredibil al Mirei aspru criticat de Connect-R

Roast-ul incredibil al Mirei aspru criticat de Connect-R

Roast-ul incredibil al Mirei aspru criticat de Connect-R

In cursul zilei de duminica cantareata Mira a pasit increzatoare pe scenele iUmor. Aceasta a prezentat un roast care a avut numai replici dure atat la adresa juratilor cat si la adresa altor artisti cunoscuti din Romania. Artisti care au fost vizati de artista au fost Stefan Banica Jr, Abi Talent, Pepe, Alex Velea si Connect-R.

   Ce a implicat roast-ul artistei

Primul care a fost luat in vizor de artista a fost Mihai Bendeac “Știi ce credeam? Că ai alte gusturi. Adică… mă așteptam să îți placă ceva mai exotic, cum ar fi: Bona Santiago. Scuze! Bella Santiago!” a spus Mira

“Am crezut că îți place felul ăla stricat, dar simpatico în care vorbește limba română! După care mi-am dat seama1 Bă, n-are cum să-I placă, n-are cum să-l atragă așa ceva, că, altfel, ar trebui să-l iubească la nebunie pe Abi Talent’, a mai mentionat aceasta starnind hohote de ras.

“ Apropo de băieții ăștia agramați… care au blog și vlog. Se tot laudă că româna este limbal or maternă. Probabil pentru că o vorbesc mai bine mamele lor sau nu știu de ce. Dar, nu am vrut să o supăr pe Bella cu gluma mea. Din contra! O admir și mă bucur că a venit aici să ne ia premiile. România are un popor frumos, se poartă frumos cu imigranții. Sunt sigură că și Alex Velea, Connect-R, Pepe s-au simțit bine primiți la noi.” a mai spus aceasta.

“Despre mine nu știe lumea prea multe, așa că o să încep cu Dan Badea, pentru că, practic, suntem în aceeași situație! Am văzut că mai și cântă… Bravo! Încearcă orice pentru a-și depăși handicapul vârstei. S-a născut bătrân și obosit. Scuze, glumesc. Știm cu toții cine este Dan Badea, că el face stand-up și că toată lumea râde la glumele lui, mai ales aici, la «iUmor», unde publicul este plătit s-o facă! De ce nu râdeți?„, a spus Mira.

Connect-R a fost unul dintre artistii care au fost luati in vizor de artista. Acesta a postat pe reteaua sa de socializare mai multe Insta-story-uri cu imaginile din timpul roast-ului dar si cateva reactii acide.

“Îmi pare rău, Mira! Îmi pare rău că accepți un text total rasist! Mira! Cum să accepți așa ceva în 2020?!?! Sunt total dezamăgit! Aia e, facem orice doar să fim văzuți! Cum suntem văzuți?? Nici nu mai contează! Viața este viață.

America?? E o minciună! România este țara tuturor posibilităților! Suntem șmecheri rău. A, și să nu uităm că totuși ce a făcut Mira la «iUmor» e un pamflet! Pe bune?? Lol. Mira nu cred că a fost rău intenționată, ci pur și simplu nu a realizat că textul e tendențios! So… mai multă atenție! Cuvintele au putere’,  a transmis Connect-R.

Acesta nu s-a simtit tocmai confortabil sa auda ce a spus Mira, mai ales ca omenirea a evoluat si ca nu ar trebui sa se mai faca discriminari. Cu toate astea Connect-R nu o invinovateste in mod direct pe Mira, ci pe cel care a scris textul.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *