Quickmobile.ro un magazin in care te poti increde

img-1

Sunt multe magazine ce vand telefoane, tablete si laptop-uri, insa Quickmobile.ro este cel care ofera cele mai bune si versatile servicii in materie de garantie si longevitate pentru dispozitivul achizitionat.

Cu siguranta nu sunt multe magazine de telefoane ce ofera asigurare casco online, astfel cliantii pot sta linistiti ca vor avea mereu o polita care sa le repare sau restituie un telefon nou.

Asigurarea Casco pentru gadget-uri functioneaza intr-un mod similar cu asigurarea pentru telefonul mobil, dar acoperirea poate fi extinsa la o gama larga de gadgeturi, inclusiv smartphone-uri, laptopuri, camere si console de jocuri.

Asigurarea pentru dispozitive gadget este buna daca sunteti student, deoarece puteti asigura toate dispozitivele electronice portabile in baza unei polite de exces redus.

De asemenea, puteti obtine o asigurare pentru gadget pentru a acoperi un anumit articol, cum ar fi telefonul mobil, deci merita sa comparati ofertele de asigurare pentru gadget pentru a vedea daca ati putea economisi bani.

Principalele modalitati de a obtine asigurarea pentru telefonul mobil sunt:

Prin intermediul furnizorului de retea sau al distribuitorului de telefonie

Prin compararea politelor de asigurare de telefonie mobila specializate

Obtinerea acoperirii de la distribuitorul de telefonie sau de la furnizorul de retea va permite sa va asigurati telefonul imediat, astfel incat, daca se intampla ceva mai rau, puteti inlocui telefonul rapid.

Cu toate acestea, este putin probabil ca aceasta sa fie cea mai ieftina optiune si puteti economisi bani comparand alte polite de asigurare mobila.

Cat de mult vei avea nevoie de o asigurare Casco online pentru gadget-ul tau?

Acest lucru depinde de doua lucruri:

Cat de probabil este sa va deteriorati sau sa va pierdeti telefonul

Daca va puteti permite sa inlocuiti telefonul daca este deteriorat sau pierdut

Daca este putin probabil sa va rupeti sau sa va pierdeti telefonul sau va puteti permite sa il inlocuiti daca aveti nevoie, este posibil sa nu aveti nevoie de asigurare pentru telefonul mobil. Este posibil sa fiti deja acoperit in alta parte, cum ar fi polita de asigurare a continutului casei.

Cu toate acestea, daca sunteti legat de un contract lunar cu plata sau aveti un smartphone care ar fi scump de inlocuit, ar trebui sa va ganditi sa il asigurati.

Pe langa asigurarea casco online de la Quickmobile.ro mai exista si optiunea pentru a opta garantie extinsa, care poate fi prelungita d ela 2 pana la 3 ani in schimbul unei mici sume de bani. Inca odata, cei care decid sa cumpere gadget-uri scumpe sunt sfatuiti sa aleaga atat o grantie extinsa, cat si asigurarea Casco.

Motivul pentru care achizitionati o polita de asigurare este pentru liniste sufleteasca. O garantie extinsa functioneaza in mod similar cu asigurarea. Majoritatea consumatorilor care achizitioneaza aceasta garantie o fac pentru ca au cumparat un aparat sau un dispozitiv electronic scump. Daca nu functioneaza intr-o anumita perioada de timp, sunteti protejat impotriva pierderii financiare.

O garantie extinsa va permite sa depuneti o cerere de reparatii. Atata timp cat motivul se incadreaza in parametrii garantiei, sunteti acoperit. Cand achizitionati acoperirea, asigurati-va ca intelegeti ce este acoperit si ce nu.

Ori de cate ori achizitionati o polita de asigurare sau o garantie extinsa, va protejati impotriva pierderilor financiare. In mod ideal, atunci cand obtineti o garantie extinsa, articolul va supravietiu mult mai mult. Daca ceva nu merge bine, sunteti protejat. Astfel veti economisi bani in timp.

Quickmobile.ro este furnizorul de care toti pasionatii de gadget-uri au nevoie, deoarece stock-urile sunt mereu pregatite, comenzile sunt onorate in maxim 48H oriunde in tara, iar cei mai multi vor beneficia de produse in premiera daca urmaresc ofertele frecvent!

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *