PUPEKO, cel mai penibil si bizar „elixir al tineretii”!

Pupeko

Japonia se mentine ambitios pe primul loc in topul tarilor cu cele mai bizare produse si inventii. Da, este o alta cultura si da, este un alt stil de viata plin de obiceiuri atipice europenilor insa acest nou produs de infrumusetare numit Pupenko mi-a ridicat sprancenele prea sus. Ma doare deja!

Pupeko

Pupeko este un soi de „suzeta anti-rid” pentru oamenii mari. Altfel nu stiu cum pot descrie acest produs. Idea vine in felul urmator: se ia Pupeko, se pune in gura si se inspira si expira cu el intre dinti de 10 – 20 de ori per exercitiu, astfel obrajii si muschii maxilarului sunt stimulati si revitalizati. Folosind aceasta metoda, vezi Doamne, capeti acel aspect tineresc si fresh de alta data.

Nu imi pot imagina unde poti face aceste exercitii si cum poti ascunde aceasta jucarie ca sotul, prietenii si copiii tai sa nu creada ca ai luat-o usor pe aratura. Pe aratura japoneza!

Pupeko

Inventatoarea acestui produs este evident o gospodina/casnica din Japonia pe nume Chikako Hirama, spun evident pentru ca numai un om cu prea mult timp pe mana s-ar gandi la o asemenea… nici nu mai am cuvinte sa exprim ce e Pupeko, sincer, e prea mut. Mai costa si 40 de $, daca iti vine sa crezi!

Doar imi imaginez la ce se gandesc barbatii cand vad acest „dispozitiv”, serios acum, este o intepretare inevitabila.

Cred ca Masako Mizutani gaseste acest produs revolutionar si aplauda intr-una de cand a fost lansat! Tu ce parere ai?

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *