Proteina 100% Whey Gold Standard vs. Dymatize ISO 100

Proteina 100% Whey Gold Standard vs. Dymatize ISO 100

In randul suplimentelor alimentare, 100% Whey Gold Standard si Dymatize ISO 100 se afla in topul preferintelor sportivilor. Organismul are nevoie de un aport ridicat de proteine pentru a se recupera dupa antrenamente, dar si pentru a creste in masa musculara.

Principala diferenta intre cele doua produse o constituie faptul ca Whey Gold Standard este un amestec de trei tipuri de zer (izolat, concentrat, hidrolizat), iar Dymatize ISO 100 contine in mare proportie zer hidrolizat. Per portie, Dymatize ISO 100 are o cantitate mai mare de proteine decat Whey Gold Standard, dat fiind continutul mai mare de zer hidrolizat.

Gold Standard este un amestec intre cele trei tipuri de zer, iar ISO 100 are ca ingredient primar zerul hidrolizat, dupa care izolatul proteic. Celelalte ingrediente ale acestor tipuri de proteine sunt similare. ISO 100 nu are enzime digestive, acestea avand potentialul de a accelera absorbtia si de a reduce indigestia.

100% Whey Gold Standard

Aceste proteine sunt cele mai populare la nivel mondial, o cupa de Whey Gold Standard avand 24g de proteine. Cu un continut scazut de grasimi si lactoza, Whey Gold se absoarbe foarte rapid in organism. Acestea au in compozitie si enzime digestive, care favorizeaza digerarea usoara. Whey Gold contribuie la recuperarea tesuturilor dupa antrenament si la energizarea organismului.

Dymatize ISO 100

ISO 100 este unul dintre cele mai populare izolate proteice, aceasta combinatie de zer hidrolizat si izolat proteic din zer avand un continut minim de grasimi si carbohidrati. Acest supliment se potriveste sportivilor care se pregatesc de competitii sau celor care urmeaza o dieta slaba in carbohidrati. O cupa de ISO 100 contine 25 grame de proteine, aportul mare de proteine contribuind la cresterea masei musculare. Acest tip de proteine au o compozitie care favorizeaza digerarea usoara si absorbtia rapida.

In linii mari, intre cele doua tipuri de proteine exista doar cateva diferente ce tin de aportul de proteina per cupa si continutul de enzime digestive. Ambele produse sunt livrate de KiwiGym, magazin online de suplimente alimentare.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *