Prima reactie a lui Brad Pitt atunci cand a auzit ca Angelina Jolie depune marturie impotriva lui

Prima reactie a lui Brad Pitt atunci cand a auzit ca Angelina Jolie depune marturie impotriva lui

Brad Pitt este dezamagit de Angelina Jolie si de deciziile luate cu privire la procesul de custodie. Se pare ca actrita doreste sa depuna marturie impotriva lui si ca il acuza de violenta domestica.

 Iata ce spun sursele din anturajul actorului

„Brad are inima frântă pentru că Angelina a ales să meargă pe acest drum. Încă mai există multe emoții și sentimente cu privire la căsătoria lor. El și-a asumat responsabilitatea pentru acțiunile lui și pentru problemele pe care le-a cauzat în trecut, a renunțat complet la alcool”, a declarat o sursa din anturajul actorului.

„Căsătoria lor a fost foarte pasională și toxică uneori – ca în cazul multor cupluri – au existat multe certuri, însă au avut parte și de o mulțime de momente plăcute împreună. El a vorbit despre problemele pe care le-a avut cu alcoolul și drogurile pe durata căsătoriei lor, însă nu a fost niciodată pus sub acuzare”, a mai mentionat aceeasi sursa.

„Brad și echipa lui nu au atacat-o niciodată pe Angelina. Însă în acest moment, echipa lui crede că acțiunile Angelinei și dorința de a depune mărturie este o mișcare calculată pentru ca deznodământul procesului să fie în favoarea ei. Brad se simte din ce în ce mai izolat de copiii lui și este devastat de acest aspect”, a mai precizat o alta sursa.

Maddox Jolie-Pitt, fiul cel mai mare al fostului cuplu a depus deja marturie impotriva tatalui sau.

„Maddox a depus mărturie ca adult în disputa cu privire la custodia copiiilor și nu a fost deloc îngăduitor în ceea ce îl privește pe Brad Pitt”, a mai declarat o sursa.

„Deja el nu mai folosește Pitt ca nume de familie în documentele care nu sunt legale și folosește numai Jolie. Maddox vrea să își schimbe legal numele de familie pentru a fi numai Jolie, însă Angelina nu este de acord cu acest lucru”.

In anul 2016 au aparut unele stiri cu privire la un incident care a avut loc intre Brad Pitt si Maddox in timpul unei deplasari cu avionul privat al familiei. Accidentul a avut loc in fata Angelinei si a celorlalti copii ai cuplului.

Pe data de 12 martie, Angelina Jolie in varsta de 45 de ani a depus in justitie noi documente din care reiese ca atat ea cat si copii pot oferi dovezi si pot depune marturie impotriva lui Brad Pitt.

„În ultimii patru ani și jumătate au existat o serie de cereri făcute de Angelina, care au fost revizuite și nu au fost justificate”,  a mai spus sursa.

„Copiii au mai fost folosiți de Angelina pentru a-l răni pe Brad și înainte, și aceasta este o continuare a acelui comportament. Această scurgere de documente de către al patrulea sau al cincilea set de avocați a fost făcută pentru a-l răni pe Brad.”

Angelia Jolie si Brad Pitt au devenit un cuplu dupa ce au jucat impreuna in filmul Mr. an Mrs. Smith, in anul 2004. Acestia s-au despartit in 2016 la numai doi ani de la casatorie.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *