Povestile uimitoare din spatele numelor celebritatilor

Povestile uimitoare din spatele numelor celebritatilor

Cu siguranta te-ai intreba de unde provin numele celebritatilor. Ei bine, vei ramane surprinsa sa vezi ca unele poarta numele unor artisti cunoscuti sau a unor personalitati inspirationale.

   Iata care sunt numele reale ale vedetelor noastre favorite

Beyonce Knowles

Te-ai intrebat de unde vine numele Beyonce? Ei bine, mama artistei a povestit ca Beyonce este numele ei de domnisoara  „Foarte mulți oameni nu știu că Beyoncé este numele meu de familie. Numele meu a fost Celestine Beyoncé, iar la acea vremea nu era prea grozav să ai un astfel de nume. Am vrut să fiu Linda Smith pentru că erau nume mult mai interesante”,  „Foarte mulți oameni nu știu că Beyoncé este numele meu de familie. Numele meu a fost Celestine Beyoncé, iar la acea vremea nu era prea grozav să ai un astfel de nume. Am vrut să fiu Linda Smith pentru că erau nume mult mai interesante”, a spus femeia de afaceri.

Selena Gomez

Numele artistei are o semnificatie cu totul aparte. Aceasta poarta numele cantaretei de origine Mexicana Selena Quintanilla care a fost ucisa de cel mai mare fan al ei in anul 1995. Selena chiar a vorbit despre hotararea parintilor ei de a o numi dupa acea cantareata  „Părinții mei erau fani foarte mari. Numele meu trebuia să fie Priscilla, dar așa a fost numită verișoara mea care s-a născut cu șase luni înaintea mea. Le-a plăcut muzica Selenei, așa că m-au numit la fel ca ea.”

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio a vorbit despre orginea numelui sau in anul 2014. Acesta a declarat pentru National Public Radio „Tatăl meu mi-a spus că erau în luna de miere la Galeria Uffizi în Florența. Se uitau la o pictură realizată de Leonardo da Vinci și aș fi început să dau cu piciorul destul de tare cât timp mama era însărcinată cu mine. Tatăl meu a luat asta ca pe un semn, așa că el a spus: „Acesta este numele băiatului nostru.”

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey are o poveste foarte interesanta, la nastere a primit numele Orpah care este de fapt numele unei femei mentionate in Biblie.

„M-am născut în Mississippi, într-un mediu rural, în 1954 și nu erau acolo foarte mulți oameni educați. Numele meu a fost ales din Biblie, mătușa Ida l-a ales, dar nimeni nu știa cum să îl scrie. Pe certificatul de naștere a rămas Orpah, dar nu știau cum să îl pronunțe. Așa că au pus „P” înainte de „R” în orice alt loc înafară de certificatul de naștere. Pe el a rămas Orpah, dar apoi a fost tradus în Oprah”.

Chanel Iman

Numele fotomodelului Chanel Iman face referire la Coco Chanel. Acesta este un omagiu adus vestitei creatoare de moda.  In ceea ce priveste numele Iman, ei bine acesta este un numele unui verisor al celebrei fotomodele.

Armei Hammer

Armie Gammer este actorul din Call Me By Your Name si a fost tachinat in copilarie deoarece numele sau seama cu cel a unei cunoscute marci de bicarbonat de sodiu. Povestea insa este cu totul alta numele vine de la  bunicul sau care era un om extrem de bogat.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *