Paste cu sos de rosii si carne aproape ca la restaurant!

Ieri am fost invitata la restaurant. Stie ca sunt pofticioasa si-mi place mancarea si a o optat pentru un restaurant italienesc.

Daca acum o luna degustam calcan, aseara am incercat Tagliatelle alla bolonese, mai exact un fel de paste cu carne. Foarte simplu de facut, cu siguranta am incercat sa facem toate acasa, dar cum erau acelea, mai greu sa nimeresti.

Tagliatelle alla bolonese

Am vrut sa incerc sa reproduc ce am mancat si aproape ca mi-au iesit ca la carte. Va invit la o reteta foarte simplu de facut, care nu necesita timp prea mult. Pana daca viitoare cand ma voi specializa, va doresc pofta buna!

Spaghete cu sos de rosii si carne
500 g carne tocata
2 cepe potrivite
Bulion diluat
50 ml ulei
Piper
Cimbru
Sare

Am fiert spaghetele in apa fierbinte, timp de 20 de minute. Intre timp am pregatit compozitia. Am calit carnea tocata in ulei, am inabusit-o bine si din cand in cand am adaugat si cate o cescuta de apa. Cand am vazut ca este aproape gata am taiat cele doua cepe marunt si le-am adaugat in tigaie. Am pus sare, piper si cimbru dupa gust. Am mai tinut inca jumatate de ora si la final am adaugat si bulionul diluat alaturi de patrunjel si marar. A iesit o minunatie. Vezi mai vos cateva poze!

Paste cu sos de rosii si carne aproapre ca la restaurant!
Paste cu sos de rosii si carne aproapre ca la restaurant!
Paste cu sos de rosii si carne aproapre ca la restaurant!

Tu ce retete rapide stii pentru o gustare delicioasa?

Arata-le si prietenilor tai!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *