Obiceiuri ale celor care folosesc o bratara fitness

Obiceiuri ale celor care folosesc o bratara fitnessBratara fitness este exceptionala pentru a te motiva sa ai o viata plina de miscare – tine mai mult decat de fashion, Apple Watch-ul tau este o provocare sa atingi noi recoduri.

Gandeste-te cat de bine te simti cand vezi ca ai atins un nou record la jogging si cat de suparat esti cand norma pe zile nu a fost atinsa.

Odata ce ti-ai cumparat o bratara fitness aceasta incepe sa-ti conduca viata. Ai observat ca-ti formezi anumite obiceiuri care pot parea amuzante pentru prietenii tai, dar sunt mai mult decat ok pentru cei care sunt la fel ca tine? Haideti sa vedem o lista cu obiceiuri ale celor care folosesc bratara fitness:

Inainte sa te culci te plimbi de colo incoace prin camera pentru a a reusi sa faci cei 10 000 pasi stabiliti. Te opresti la 10 000 sau mai continui?

Uitandu-te la bratara fitness a altcuiva, te face sa te ambitionezi mai mult. Este bine sa faci asa, pentru ca in timp ce prietenul tau atinge norma minima de 10 000 pasi, tu poti cu mare usurinta s-o depasesti.

Cand ajungi la sala si iti dai seama ca ti-ai uitat bratara acasa, dar te intorci s-o iei. Este ceva normal pentru ca iti doresti ca aceasta sa inregistreze tot efortul tau de la sala.

Esti atent la bratara chiar si atunci cand faci treburi casnice, uneori chiar le executi mai cu aplomb. Iti muti cosul cu rufe mai departe de locul obisnuit, pentru a face mai multi pasi pana la el. In fond, totul se contorizeaza.

Te plimbi mai mult, mergi si in mall, chiar daca ti-ai depasit norma de 5000 pasi de dimineata.

Pe masura ce ziua trece iti verifici bratara pentru a observa progresul. Faci acest lucru fara sa te ascunzi sau te prefaci ca iti setezi bratara?

Toti prietenii tai iti stiu recordurile, cand le-ai atins, cum, ce reactie ai avut dar parca le-ai mai povesti acelasi lucru din nou. Entuziasmul e prea mare.

Un lift stricat te face fericit. Astfel vei face mult mai multi pasi decat ti-ai propus.

Ai emotii atunci cand iti verifici numarul de pasi de pe ecran. Rezultatul zilnic incepe sa conteze foarte mult, poate prea mult. Chiar si asa, este doar spre binele tau, pentru ca te simti activ si in forma.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *