O declaratie surprinzatoare a lui Laurentiu Reghecampf inainte de anuntarea divortului

O declaratie surprinzatoare a lui Laurentiu Reghecampf inainte de anuntarea divortului

Anamaria Prodan a lansat recent o carte care poarta denumirea„Da, sunt cea mai bună”, in care se regasesc cateva declaratii ale lui Laurentiu Reghecampf despre sotia sa si despre relatia lor.  Cartea a fost editata  inainte ca Laurentiu sa isi anunte decizia de a divorta de Anamaria Prodan.

Care sunt declaratiile facute de Laurentiu Reghecampf

Laurentiu Reghecampf a avut cuvinte de lauda la adresa sotiei sale atat cu privire la modul in care se comporta in viata de familie cat si in viata profesionala.

„Eu, mai tăcut din fire, ea vorbăreață și foarte expansivă. Își punea amprenta asupra oricui intra cu ea în contact, fără doar și poate. Nici nu simțeai că te schimbă din rădăcini. (…) M-am întrebat, de multe ori, de unde vine acea putere interioară. Clar de la Dumnezeu, pentru că nu am întâlnit în viața mea un om atât de dârz, de puternic, de luptător, de drept. Anamaria este un exemplu de om adevărat, cum puțini se mai nasc în ziua de azi”, a declarat Laurentiu.

Antrenorul a mai recunoscut ca relatia sa cu Anamaria i-a schimbat complet viata. Se pare ca Anamaria este de fapt secretul din spatele succesului imens pe care il are in fotbal ca antrenor.

„Mi-a dat încredere fără limită, mi-a explicat ce înseamnă imaginea în tabloul unui om perfect. Când am încheiat cariera de fotbalist îmi aduc aminte că am ieșit în grădina casei și, zâmbind, mi-a spus: De azi mergem pe alt drum, o să ajungi cel mai mare antrenor! O să facem tot ce este posibil omenesc ca tu să faci istorie în antrenorat. (…) Cred cu tărie că în soarta oricărui bărbat de succes stă o femeie puternică”, a mentionat antrenorul.

„A stat lângă mine secundă de secundă și a urmărit ca o leoaică fiecare mișcare a mea și mai ales a celor de lână mine. S-a luptat pentru mine ca nimeni alta pe pământ. Nu a permis nimănui să vorbească un cuvânt rău despre mine. (…) Am înțeles, alături de Anamaria, cât de importantă este imaginea. Cât de serios trebuie să fii în meserie și în viață. Ce educație și ce exemplu trebuie să dai copiilor tăi„ a mai spus Laurentiu.

Anuntul ca Laurentiu Reghecampf si anamaria  prodan divorteaza  a fost facut de antrenorul in varsta de 45 de ani. Acesta nu a facut decat sa confirme speculatiile aparute in ultima vreme in spatiul public si a mentionat ca isi doreste sa pastreze discretia si ca aceasta decizie sa ii fie respectata.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”,  a spus Laurentiu.

Laurentiu Reghecampf este antrenorul celor de la  CS Universitatea Craiova.  Relatia lui cu Anamaria prodan s-a format in timp ce ambii erau casatoriti cu cu alti parteneri. Laurentiu a fost insurat cu Mariana Pfeiffer si Anamaria cu Tibi Dumitrescu.

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *