Nuanțele pastelate din nou la modă!

hannah-morgan-ycvfts5ma4s-unsplash

În sezonul curent, designerii de modă se concentrează ferm pe pasteluri. Și cu cât până de curând culorile intense și neonurile erau cu adevărat la modă, cu atât astăzi cu siguranță sunt moderne culorile mai delicate. Acestea includ rozul pudrat, albastrul baby, diverse nuanțe de lămâie, mentă și piersici. Hainele pastelate pot fi purtate în orice perioadă a anului.

Ce culori pastelate alegem?

Alegând culorile hainelor pastelate, trebuie sa fim conștienți de faptul că aici domnește libertatea deplină. În ciuda faptului că până de curând lunile mai calde erau perioada în care se purtau în principal nuanțe calde, pastelate, astăzi această regulă cu siguranță nu este obligatorie.

De exemplu – o rochie subțire, în nuanță pudrată, va arăta grozav cu sandale ușoare în timpul verii. Iarna, in schimb, poate fi combinata cu blăniță caldă și cizme până la genunchi.

Trebuie să fim conștienți de faptul că fiecare culoare are mai multe variante pastelate. Este suficient să menționăm verdele, care poate lua nuanță de fistic blând, culoarea mentei sau lămâii verzi delicate.

În sezonul care vine, nuanțele de verde vor domni nedivizat. Designerii promovează, de asemenea, violetul, galbenul și rozul pastelate. Culoarea baby blue este și ea deosebit de modernă în prezent. Sandalele în această nuanță vor fi un decor fantastic al stilului de vară.

Total look pastelat – hit al sezonului

Fiecare femeie care vrea să arate modern și la zi ar trebui să știe că total look este ceva care funcționează excepțional de bine în acest sezon. Ținuta păstrată în aceeași culoare din cap până în picioare, atrage atenția și permite un pic de nebunie.

Interesant este faptul că pot fi create, cu ajutorul nuanțelor pastelate, nu numai o ținută elegantă, feminină, ci și un set ideal de zi cu zi, în spiritul modei urbane. Poate include pantaloni de trening comozi, un hanorac larg și pantofi Converse.

Completând un total look pastel, nu trebuie să uitați de accesoriile corespunzătoare. O geantă de mână, ochelari de soare sau bijuterii colorate asortate celorlalte elemente ale setului pot fi un punct pe i pentru întreaga ținută.

 Cum combinăm culorile pastel?

Completând o ținută bazată pe nuanțe pastelate, puteți da puțin drumul imaginației.

O idee bună este aceea de a combina culorile reci – cum ar fi baby blue și menta. La fel de bine vor arăta culorile calde combinate – lămâia delicată și piersica.

Femeile cărora nu le plac alegerile evidente, pot folosi în ținutele lor un contrast. În mod interesant, combinațiile de culori aparent nepotrivite pot da un efect cu adevărat interesant și intrigant..

Pentru un aspect atrăgător și plin de viață, vă puteți completa stilul pastelat cu culori mai intense. Faptul că total look-ul este la modă în zilele noastre nu înseamnă că trebuie să ne cramponăm de acesta alegând elementele garderobei.

Interesant este că pastelurile nu trebuie neapărat combinate cu nuanțe similare. Acele doamne care doresc un efect elegant, clasic, le pot combina cu alb sau cu negru. Este o alegere excelentă în ținutele ceva mai formale.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *