Motivele pentru care o femeie ramane intr-o relatie abuziva

Motivele pentru care o femeie ramane intr-o relatie abuziva

Relatia perfecta nu exista iar o femeie ramane intr-o relatie abuziva din mai multe motive. Femeile frumoase si destepte aleg aceatsa cale deoarece nu au suficient de multa incredere in ele si in fortele proprii.

Este dureros sa te desparti de omul iubit dar este mult mai sanatos sa faci asta daca el nu te merita cu adevarat. Abuzul fizic sau emotional nu este recomandat pentru nimeni si daca partenerul tau se comporta urat cu tine nu ai de ce sa accepti asta.

Motivele pentru care o femeie ramane intr-o relatie abuziva

Crede ca asa este normal

Nu exista o relatie perfecta si certuri sunt in orice relatie dar asta nu inseamna ca trebuie sa accepti orice din partea partenerului tau. Este  o mare greseala sa crezi ca poti sa traiesti intr-o relatie abuziva. O relatie sanatoasa este o relatie bazata pe iubire si pe respect in care nu exista urme de violent.

Are stima de sine scazuta

Atunci cand o femeie este sigura pe ea este puternica si increzatoare. Atunci cand aceasta ajunge intr-o relatie cu un barbat agresiv toate aceste calitati ale ei palesc. Daca nu ai incredere in fortele proprii afla ca nu trebuie sa ramai prinsa intr-o relatie care te nemultumeste. Ai incredere in tine si poti merge chiar la sedinte cu psihologul pentru a afla mai multe despre tine si pentru a invata cum sa te respecti.

Crede ca asa este normal

Nu exista relatia perfecta iar certurile sunt normale. Toate femeile care sunt intr-o relatie abuzate fizic sau verbal  cred ca tot ce se petrece in viata lor este normal. Aceasta este cea mai mare greseala pe care o poti face. O relatie sanatoasa este o relatie bazata pe iubire si respect si in care nu exista urme de violeta. Cu cat esti mai atenta la aceste detalii cu atat te vei simti mai bine.

Ii este teama sa plece

Frica de a pleca de langa un barbat care o abuzeaza este cu siguranta un motiv intemeiat pentru o femeie sa ramana langa partenerul ei. Este un subiect sensibil pentru aceasa si nu are cu cine sa discute despre ceea ce se petrece in viata ei. Un psiholog este cea mai recomandata  persoana la care ar putea apela pentru ca viata ei sa se schimbe radical.

Nu are parte de stabilitate financiara

Daca nu ai stabilitate financiara atunci  nu vei pleca de langa partenerul tau indiferent de cat de violent este acesta. Cu siguranta ai rude sau membrii ai familiei unde poti dormi sau unde poti  manca. Daca iti doresti sa te tii la distanta de aceasta situatie atunci cu siguranta vei face schimabari in viata ta.

Isi iubeste partenerul agresor

Iubirea este oarba dar asta nu inseamna ca trebuie sa accepti toate problemele pe care el cauzeaza partenerul tau. Nu este niciodata  usor sa iesi dintr-o relatie si cea mai buna solutie pentru tine este sa fugi fara sa mai privesti inapoi. Nu a ice cauta langa un om violent.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *