Monica Davidescu declara ca nu se plictiseste in casa

Monica Davidescu declara ca nu se plictiseste in casa

Monica Davidescu a declarat ca a reusit sa isi gestioneze cat mai bine timpul, desi criza generata de Coronavirus i-a afectat spectacolele de teatru. Aceasta a mentionat sa isi dedica timpul sotului, Aurelian Temisan si fiicei lor Dora.

       Actrita si-a gasit o noua ocupatie

De mai bine de zece zile, actrita organizeaza intalniri pe pagina ei de Facebook cu copii si le citeste in fiecare seara cate o poveste.

Monica are noroc ca locuieste la curte si ori de cate ori se plictiseste in casa poate iesi sa petreaca cateva ore bune in curte. „A trecut mai bine de o săptămână de cand sunt în  casă cu familia și nu am avut timp să mă plictisesc. Am descoperit că avem multe lucruri de făcut împreună”, a declarat actrita.

Propunerea pentru a citi povesti copiilor in fiecare seara a venit din partea unei prietene a actritei „M-a întrebat de ce nu citesc și pentru alți copii pe pagina mea în întâlniri live.  Nu i-am mai răspuns, ci am pornit să pregătesc  colțul  în care ne întâlnim. Am făcut o dezordine și mai mare răscolind prin bibliotecă după cărti potrivite copiilor. Am apelat la prietenii mei de la Editura Litera care mi-au trimis încă  trei cutii pline de cărți și de luni seara, din 16 martie, mă întâlnesc cu copiii care doresc să asculte  povești. Copii mari și mici, pentru că sunt alături de mine în poveste și bunici, și tătici și mămici. Pe lângă faptul că  pregătesc cărțile, mă pregătesc pentru întâlnirea de la ora 20.00, unde rămân în direct 40 de minute cu copiii. Se duce repede timpul”, a transmis Monica.

Monica a mai spus ca in acest timp petrecut in casa a putut sa se ocupe mai mult de fiica ei dar si de sotul ei, Aurelia Temisan „Ieșim în curte toți trei, jucăm badmington, facem exerciții fizice, ne jucăm cu cățelusa și pisicul, plantăm flori. În casă o ajut pe Dora la temele zilnice, Dora are întâlnire on-line cu toată clasa și își continuă activitatea școlară cu doamna învățătoare sau jucăm jocuri de familie sau cărți, ne uităm la filme, dansăm, gătim împreună, spălam vasele, facem ordine în șifonier, în jucării, în cărți…..nu reușim să terminăm, nu ne ajunge timpul pentru câte avem de făcut”, a declara aceasta.

Frumumoasa actrita indeamna oamenii sa nu iasa din casa si sa respecte regulile impuse de autoritati „Găsesc activități care să ne preocupe pe toți în aceași măsură și mă pliez activităților propuse de soț sau fetiță. În plus mă odihnesc mai mult și constat că e ceva ce mi-a lipsit în ultima vreme. Fiti responsabili pentru viața voastră și a celor din jur! Păstrați-vă sănătoși! Stați în casă”, a mai declarat actrita.

Monica a iesit din casa doar de cateva ori pentru a putea rezolva treburi care nu suportau amanare „Cu restul familiei țin legătura prin telefon sau apeluri video.  O dată la trei, patru zile ies la aprozarul din colț de unde mai cumpăr câte ceva de mâncare și cam atât. O dată am ajuns și la cabinetul veterinar pentru mâncarea cățelului și a pisicului și la un control medical  pentru mine, cu o problema mai veche la umăr”, a transmis actrita.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *