Modalitatile prin care ii poti invinge iubitului tau teama de angajamente

Esti intr-o relatie de lunga durata? Desi totul decurge bine se pare ca partenerul tau nu se poate hotara daca este timpul sa va casatoriti sau sa va mutati impreuna cu toate ca tu iti doresti asta din toata inima.  Se prea poate ca partenerul tau sa fuga de angajamente. Iata care sunt motivele de  care iubitului tau ii este teama si cum il poti ajuta sa isi depaseasca aceste temeri.

Ajuta-l in ceea ce priveste frica de refuz

Barbatii vor amana o cerere in casatorie sau propunerea de a va muta impreuna daca vor simti ca exista riscul de  a fi refuzat. De cele mai multe ori sunt speriati de momentul in care un cuvant de-al lor ar putea duce la conflict si tind sa se retraga fara a gasi o rezolvare. Daca partenerul tau uraste conversatiile in contradictoriu sau tinde sa se retraga la fiecare conflict se poate sa fi avut o dezamagire in trecut. In cazul in care nu poti discuta cu el si simti ca relatia voastra nu duce nicaieri puteti apela la o consiliere in relatii.

Arata-i ca relatia voastra nu se rezuma la control

Barbatii sunt de parere ca un angajament pe termen lung ii va face sa isi piarda libertatea si vor pierde anumite avantaje pe care le aveau anterior. Studiile realizate de-a lungul timpului demonstreaza ca barbatii se despart mai greu de mamele lor si ca isi gasesc identitatea mai greu. In momentul in care tu ii vei pune intrebari cu privire la viitorul vostru acesta va deveni stresat. Cu atat mai mult daca esti impreuna cu un barbat care vede casatoria ca pe un chin. Se prea poate ca partenerul tau sa nu fie niciodata pregatit pentru casatorie iar in acest caz ai doua variante: fie renunti la relatie sau incerci sa il convingi ca iubirea nu inseamna control sau lipsa libertatii.

Inlatura presiunea

Anumiti barbati se simt presati sa urmeze calea traditionala a unei relatii. Societatea si femeia de langa ei se asteapta ca acesta sa isi formeze o cariera de succes, sa isi intemeieze o familie dar si multe altele. In conditiile astea poate simti ca se pune prea multa presiune pe el si sa amane tot mai mult toate aceste lucruri pe care orice femeie si le doreste. Daca vrei ca partenerul tau sa isi doreasca cat mai multe cu tine nu este cazul sa pui presiune pe el. Incearca sa ii oferi o relatie bazata pe suport, pe intelegere si pe comunicare. Daca acesta va vedea ca formati o echipa atunci va realiza ca este cazul sa evoluati.

Gestioneaza lipsa acestuia de imaturitate

Daca partenerul tau este imatur nu isi va asuma o relatie. Acestuia ii va fi destul de greu sa creasca si sa inteleaga dorintele partenerei lui. Daca da dovada de imaturitate singura cale este sa cresteti impreuna.

Casnicia si intemeierea unei familii sunt doua concepte pe care nu si le poate asuma orice barbat. Cu atat mai putin unul indecis sau imatur.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *