Lucrurile care sunt mai rele decat inselatul

Lucrurile care sunt mai rele decat inselatul

Sunt lucruri mai rele in cuplu decat inselatul. De cele mai multe ori femeia tinde sa creada ca poate trece peste  orice pentru partenerul ei. Acestea sustin ca nu si-ar ierta partenerul daca le-ar inseala dar micile abuzuri le-ar putea trece mai usor cu vederea.

Exista lucruri mai rele intr-o relatie decat inselatul. Lucruri care au repercursiuni pentru intreaga viata si care iti pot influenta dezvoltarea.

Iata care sunt lucrurile care sunt mai rele decat inselatul

Manipularea

Manipularea poate lua mai multe forme si poate fi atat de subtila incat sa nu iti poti da seama cu adevarat ca esti manipulata. Daca partenerul tau iti interzice anumite lucruri sau daca incearca sa detina controlul asupra vietii tale este cazul sa iei masuri immediate. Cu siguranta nu iti doresti sa continui intr-o astfel de relatie.

Gelozia

Gelozia este un lucru chiar mai rau decat inselatul. Gelozia este un sentiment foarte daunator care te poate face sa dai vina pe cei dragi pentru propriile tale nesigurante sau frici. Este o problema serioasa pe care foarte multe cupluri trebuie sa o infrunte. Daca partenerul tau este gelos va trebui sa invete sa isi gestioneze nesigurantele si  fricile. Este o problema serioasa pe care foarte multe cupluri vor trebui sa o  infrunte. Partenerul gelos va trebui sa invete sa isi gestioneze emotiile intr-un mod sanatos si sa comunice cu partenerul.

Minciuna

Minciuna est cu siguranta o problema in relatia  ta. Relatiile sanatoase se bazeaza pe incredere si pe sinceritate. Daca iti minti partenerul in mod constant este un semn clar ca ai o problema in relatia voastra. Un parteneriat are nevoie de doua persoane care se pot baza unul pe celalalt si care se pot incredere in relatia lor. Minciunile nu te vor ajuta sa ajungi sa ai parte de o relatie sanatoasa si frumoasa.

Lipsa de comunicare

In cazul in care tu si partenerul tau nu va puteti impartasi gandurile sau sentimentele este in mod clar o problema. Acesta relatie nu are cum sa fie pe drumul dorit de tine. Cu cat veti comunica mai putin cu atat relatia voastra va fi mai deteriorata. Nu ai cum sa fii fericita intr-o relatie in care tu si dorintele tale nu conteaza sau nu sunt ascultate.

Stati impreuna din obisnuinta

Este absolut normal ca sentimentele voastre sa nu mai fie la fel de intense ca la inceput. Inceputurile sunt despre distractie, descoperire si aventuri. Pe parcursul relatiei vor aparea probleme pe care vor va trebui sa le rezolvati cu multa grija si cu multa atentie. Daca stai cu partenerul tau doar din obisnuinta sau daca sunteti mai mult parteneri de camera decat iubiti este cazul sa abordezi problema intr-un mod diferit.

Toate cele mentionate mai sus sunt mult mai rele decat inselatul si cu siguranta vei avea nevoie de o relatie fericita si implinita. Nu te poti agata de o  relatie care iti face mai mult rau si care nu va duce in timp la nimic bun. Ai grija de tine si alege cu grija partenerul din viata ta.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *