Loredana Groza a vorbit despre colaborarea cu Florin Salam dar si alti cantareti manelisti

Loredana Groza a vorbit despre colaborarea cu Florin Salam dar si alti cantareti manelisti

Loredana Groza a colaborat cu Florin Salam, Costi Ioniță, Jador, Culita Sterp, Baboiash, Nicu Paleru, Stefan de la Barbulesti, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova si Vali Vijelie iar acea melodie i-a adus un loc fruntas in trending pe YouTube.

Ce a declarat Loredana la auzul comentariile rautacioase cu privire la piesa ei

Loredana a declarat ca cat de mult a insemnat pentru ea aceasta colaborare si ca nu este afectata de ceea ce spun gurile rele.

Dupa lansarea acestei piese s-au facut foarte multe aluzii cum ca Loredana a ramas fara bani si ca din acest motiv a inceput sa cante manele.

Pa langa jignirile aduse la adresa aspectului ei fizic, despre Loredana s-a mai spus si ca a adus o ofensa la cultura tarii prin aceasta manea cantata de ei si de foarte multi alti interpreti.

„În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzica românească și pentru mine, de ce nu.”, a spus Loredana. „Mă simt blagoslovită. Și această dragoste și susținere pe mine mă hrănește cel mai mult și îmi dă aripi. Mă face să fiu fericită. Ca să fiu sinceră nu m-a deranjat nimic (…) încerc să fiu echidistantă, să mă păstrez la mijloc și să nu îmi consum energie cu lucruri care, cumva, sunt firești să se întâmple. Întotdeauna, când e un plus, vine și un minus.”

Mai mult de atat vedeta a negat ca piesa Fericire/Buna dimineata este o manea „Dacă ascultați ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. (…) Când e ceva care iese din tipare, care poate șoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzica pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obișnuiesc până la urmă.”

Cantareata a mai spus ca reactia la melodia ei cu Florin Salam este motivata de rasism „Aici e o problema și de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foate mulți nu au de unde să știe că eu de foarte mult timp fac asta.”

Loredana a mai colaborat de-a lungul timpului si cu alti interpreti de muzica lautareasca precum Nelu Ploiesteanu sau Cornelia Catanga „Ei n-au știut că o să fiu pe acest cântec. Decât la filmare au aflat. În afară de Florin Salam care știa, ceilalți n-au știut. A fost foarte mare veselie la filmări. Sunt niște gentlemani, niște oameni dichisiți, care au venit aranjați. Așa sunt toți lăutarii, care sunt priviți de multă lume ca și cum sunt veniți dintr-o subcultură”, a mai spus Loredana

In cele din urma artista si-a indemnat toti fanii sa aiba o atitudine mai relaxanta fata de creatiile artistilor „Viitorul acestei lumi stă în oameni care pot crea. Care o pot face mai bună. Și nu în cei care sunt retrograzi, care încearcă să se folosească de forța inerției. Nu regret deloc că am făcut videoclipul.” a conluzionat vedeta.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *