Linda Evangelista a fost desfigurata de o procedura de slabit

Linda Evangelista a fost desfigurata de o procedura de slabit

Linda Evangelista, supermodelul in varsta de 57 de ani sustine ca procedura de slabire pe care a urmat-o a avut un efect secundar rar in cazul ei. In urma cu sase ani, Linda a avut parte de acest tratament si a desfigurat-o complet.

Linda a mai scris ca asteapta cu nerabdare un nou capitol din viata ei si le-a multumit prietenilor si familiei pentru sustinere.

Ce a declarat supermodelul?

„Mă bucur să anunț că am ajuns la o înțelegere în procesul cu CoolSculpting. Aștept cu nerăbdare următorul capitol din viața mea, alături de prieteni și familie, și sunt fericită că las această chestiune în urmă. Sunt cu adevărat recunoscătoare pentru susținerea pe care am primit-o din partea celor care m-au contactat”, a scris Linda pe retelele de socializare.

Vedeta a intentat un proces impotriva companiei care detine brandul CoolSculpting si a cerut daune de 50 de milioane de dolari.

CoolSculpting este denumirea unui brand pentru criolipoliza. Aceasta este o metoda cunoscuta ca si body contouring care foloseste temperature scazute pentru a reduce depozitele de grasime. In cazurile rare, asa cum a fost si cel al Lindei, poate aparea o reactie adverse numita hiperplazie adipoasa paradoxala.

In aceasta situatie, zona tratata devine mai voluminoasa, in loc sa fie redusa.  Linda a revenit recent in modeling dupa multi ani. Aceasta a avut o sedinta foto pentru casa de moda Fendi. Linda a renuntat la cariera de model dupa procedura din anul 2016.

In luna septembrie a anului trecut, vedeta a spus ca a dezvoltat o reactie rara la o procedura cosmentica si a spus ca va da in judecata compania Zeltiq, cea care detine brandul CoolSculpting. „Astăzi am făcut un pas mare în îndreptarea unei nedreptăți pe care am suferit-o și pe care am ținut-o pentru mine în ultimii cinci ani.

Followerilor mei care s-au întrebat de ce nu am mai lucrat în timp ce carierele colegelor mele au prosperat, motivul este acela că am fost brutal desfigurată de procedura Zeltiq CoolSculpting”,  a spus Linda.

„A făcut opusul a ceea ce a promis. A crescut, nu a scăzut celulele de grăsime și m-a lăsat complet deformată chiar și după două operații dureroase și nereușite de corectare. Am rămas, așa cum descrie media, ‘de nerecunoscut’”, a mai adaugat vedeta.

Modelul a mai spus ca nu a fost corect avertizata cu posibelele efecte secundare ale procedurii. „Am dezvoltat hiperplazie adipoasă paradoxală sau PAH, un risc care nu mi-a fost adus la cunoștință înainte de proceduri. PAH nu doar că mi-a distrus viața, dar m-a trimis într-o spirală de depresie adâncă, tristețe profundă și cele mai adânci sentimente de dispreț față de propria persoană” a spus aceasta.

„Prin acest proces, merg mai departe cu scopul de a mă elibera de rușine și de a-mi face publică povestea. M-am săturat să trăiesc așa. Mi-ar plăcea să ies pe ușă cu capul sus, în ciuda faptului că nu mai arăt ca mine”,  a mai adaugat modelul.

Linda a mai sus ca nu mai suporta sa traiasca si ca nu se putea privi in oglinda.

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *