Laurentiu Reghecampf a spus motivul pentru care a divortat de Anamaria

Laurentiu Reghecampf a spus motivul pentru care a divortat de Anamaria

Laurentiu Reghecampf a declarat care a fost motivul pentru care a decis sa divorteze de sotia sa. Acesta a spus ca incidentul cu antrenorul de fotbal, Dan Alexa l-a afectat foarte mult si nu a putut sa treaca cu usurinta peste vorbele spunse de Anamaria.

Laurentiu a devenit recent tata pentru a treioa oara si a dorit sa faca mai multe declaratii cu privire la situatia lui amoroasa.

Ce  a declarat Laurentiu Reghecampf?

Fostul antrenor a dorit sa povesteasca cu lux de amanunte care a fost situatia dintre el si Anamaria. Acesta a dorit sa faca cat mai clare anumite aspecte la care publicul nu avea acces. Se pare ca antrenorul nu a putut depasi momentul avut de sotia sa cu Dan Alexa dar nici vorbele spuse de impresara.

„Momentul delicat al căsniciei a fost când am văzut acel incident cu antrenorul de fotbal Dan Alexa, când a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana, i-am zis că va fi foarte greu să trec peste acel lucru! De atunci lucrurile au luat o întorsătură”, a explicat Laurentiu.

Acel incident a fost catalogat de presa ca fiind o disputa intre doi fosti iubiti. Laurentiu a spus ca situatia in care a fost implicata sotia lui a fost prea mult pentru el si ca ar fi trebuit sa puna capat relatiei lor inca de atunci. Laurentiu a spus ca daca acel incident nu ar fi avut loc, acesta nu ar fi divortat.

„Nu! Pentru că nu știam și nu m-a interesat niciodată să controlez ceea ce face Anamaria. Merg pe premisa că am încredere în omul de lângă mine, cum și el ar trebui să aibă încredere în mine. Apar multe discuții când e o persoană public. Când a fost acel episod, eu fiind în Dubai cu ambii băieți, am avut o discuție cu Ana, Bebe vedea absolut tot ce se întâmplă, am luat eu acea decizie. Am încercat eu să trec peste acel moment, dar n-am putut. Îmi pare rău că i-am dat eu speranțe Anei atunci. Cel mai bine și mai sănătos era să pun capăt atunci”,  a spus Laurentiu.

Antrenorul nu si-a inselat sotia

Laurentiu a spus ca nu exista nici in prezent o dovada clara care sa ateste  ca a inselat-o pe Anamaria. Mai mult de atat, acesta a sustinut ca i-a fost fidel sotiei sale.

„Nu m-am gândit niciodată că Anamaria mă înșală. Și nu pot spune nici acum sută la sută că m-a înșelat. Că nu am prins-o. Doar am văzut acel gest, că nu e ceva de ceartă, ci că este un gest între doi oameni care au ceva unul cu celălalt. Eu nu urmăresc persoana de lângă mine! Dacă am înșelat-o? Vă referiți la declarațiile Anei? Eu nu am bătut pe nimeni în public, nu m-a filmat nimeni în public, că ea face tot felul de mesaje și le trimite de pe alte telefoane și spune… Nu, nu am înșelat-o și nu există nicio dovadă în această direcție” a mai spus Laurentiu.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *