Laura Cosoi a nascut pentru a doua oara

Laura Cosoi a nascut pentru a doua oara

Laura Cosoi a nascut pentru a doua oara

Laura Cosoi a devenit mama pentru a doua oara. Aceasta a facut anuntul pritr-o fotografie impresionanta. Vedeta in varsta de 38 de ani a dat nastere unei fetite.

In momentul in care a anuntat marea veste, Laura a dezvaluit si care va fi numele fetitei, si anume Vera.

    Iata ce a mentionat vedeta

In luna martie a acestui an, Laura Cosoi a dezvaluit ca este din nou insarcinata si a mentionat si care este sexul bebelusului

„Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc” mentiona vedeta in luna martie atunci cand a anunta ca este insarcinata pentru a doua oara.

In ceea ce priveste nasterea, Laura a mentionat pe blogul sau ca va naste natural asa cum s-a intamplat si in cazul primei sale fetite, Rita.

„Voi naște natural, pentru că, de altfel, aceasta este și recomandarea medicilor. Și, chiar dacă mi-am propus să nu fac o comparație între cele două nașteri, cu siguranță nu mă voi putea abține. Sper însă să fie la fel de ușor și frumos ca atunci când am adus-o pe Rita pe lume. E adevărat că și atunci au fost dureri și unele momente mai puțin plăcute, dar Dumnezeu ne-a dat tot ce trebuie ca să ducem cu bine, până la final, misiunea asta copleșitor de emoționantă, de a aduce o nouă viață pe Pământ”, transmite Laura pe blogul ei.

Restrictiile de pandemie ii va oferi Laurei o experienta unica. Din pacate, sotul ei, Cosmin nu i-a putut fi alaturi in momentul nasterii.

„Din păcate, Cosmin nu va putea fi și de data asta cu mine, deși mi-aș fi dorit foarte mult. Cu pandemia asta trăim o situație specială și trebuie să respectăm regulile de siguranță ale maternității, pentru că, în fond, n-are rost să riscăm. Așa că, spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat acum doi ani, de data asta voi fi doar eu cu cea mică, o voi duce la toate controalele, deși lucrurile astea le-a făcut rândul trecut Cosmin.”

Vedeta a mai povestit si care este protocolul pe care trebuie sa il urmeze in aceasta perioada.

„Am purtat deja o discuție cu cei de la maternitate să văd cum va fi procedura în situația pe care o trăim acum și am înțeles că voi intra prin triaj, apoi voi merge direct în salon sau sala de nașteri – depinde cum va fi situația. (..) Trăim, într-adevăr, o situație specială, dar venirea pe lume a unui copil e mereu motiv de bucurie, așa că important e să fim în siguranță, sănătoși și cu un Doamne ajută înainte sperăm să iasă totul așa cum am visat!”

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *